måndag 15 augusti 2011

Skitbra skitThe Dirt är verkligen ingen tjusig story som börjar lite mjukt och slutar i ett rosa moln av lycka och kyrkklockor i dur. Däremot får du kliva in i en rock'n roll-värld som nästan känns som science fiction (vilken min vän i bokklubben bestämt förnekar).

Jag hade en period när jag gillade Guns N'Roses, speciellt Use your illusion-plattan, med November Rain. Jag köpte också Alice Coopers Trash på vinyl och körde Poison så högt hemma att grannarna förmodligen trodde att jag drack blod. Men förutom det har jag varit ganska snälla i min musiksmak (typ schlager-snäll).

568 sidor av The Dirt, biografiernas biografi fick mig osocial och helt besatt av att vända blad i två veckor. Dessa fyra killar i Mötley Crue är riktiga skitstövlar och det är kanske just det som fascinerar. För att nu grotta ner i den här genren riktigt mycket ska jag nu fortsätta med den här, och därefter lite Slash, Marilyn och kanske mer av Nikki Sixx. Tills jag får nog och behöver lite rosa moln och kyrkklockor i dur igen.

Och om ni gillade den här boken, finns det verklige inga garantier att ni kommer att gilla detta.

8 kommentarer:

 1. Anna, ibland (ofta) är dina inlägg helt underbara!!
  Bara den rubriken får en ju att dö av nyfikenhet om vad du egentligen skriver om idag! Och jag som lyssnat på November Rain säkert 17 000 gånger i mitt liv, senast idag satte på Poison på Spotify och som gillar nästan all rock och dessutom precis avslutat en bok måste genast få fatt på den där!
  Tack för tipset! :-)

  SvaraRadera
 2. Gillar din recession- tack! Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Så sugen jag blev. Gillar biografier. Och jag behöver komma igång att läsa igen. Sommaren brukar vara boksäsong men i år har jag inte lyckats slutföra en endaste bok. Hoppas på hösten istället.
  Kram K.

  SvaraRadera
 4. Gud vilken rolig rubrik:)! Och vad rolig du är i din text! Det var ett tag sedan jag följde din blogg. Men jag måste komma in här och besöka dig lite oftare ser jag. Din blogg är ju jätte skön!

  Tack för lite bok tips!

  kram CC

  SvaraRadera
 5. Hej igen,
  Såg att du frågade om toalettpappret... jag hajjar inte... är det inte uppenbart att vi tävlar i en gren där det går ut på att göra en lagkamrat till mumie på så kort tid som möjligt?! ;-) Kan verkligen rekomenderas!!

  SvaraRadera
 6. Hjälp, inte mera boktips jag har ju inte hunnit läsa klart ditt förra ;)

  Åh vad bra det är att du tipsar på, gillart!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Känner igen den, den ligger sönderläst och ihopkrullad på dass, tror Pappi också är ett fan :)

  SvaraRadera
 8. Mysigt att du är igång på riktigt igen med bloggen! Lika inspirerande som vanligt.
  Kram kram

  SvaraRadera