onsdag 17 augusti 2011

Jag måste tacka liteNär jag vaknade i lördags morse var jag tvungen att peppa upp mig ordentligt på Pinterest, typ en sån här bild kan jag ta, det här ska jag memorera och tusan vilken snyggo-vinkeln. I duschen nynnande jag; At first I was afraid, I was petrified... but I grew strong..., vilket hjälpte (något). Sedan läste jag era fina kommentarer och mail, vilket hjälpte (oerhört)! Tusen tack för tips och glada positiva heja-rop!

Och vilket bröllop! Gällande fotograferingen kan jag säga så här mycket. De unga tu var så extremt duktiga (och samarbetsvilliga!). Av tusen bilder fanns det typ fem blunda-kort och cirka två ful-grimas-kort. Riktiga proffs, kan jag lova. Så modellkarriär för de båda nygifta är inte helt otänkbart (snarare troligt) efter deras väl förtjänta bröllopsresa.

Nu begraver jag mig i redigering. Jag hoppas vara återuppstånden efter helgen.... Här är en smygbild från den fina buketten som brudens duktiga tärna snodde ihop kvällen innan.

11 kommentarer:

 1. Bröllopsbilder är alltid kul att se på. Kanske kan du bjuda på lite bilder här på bloggen:)!

  Vill gärna se!

  kram CC

  SvaraRadera
 2. Jag kommer pinna hela rasket till min alldeles nya board...
  Kram!

  SvaraRadera
 3. vad kul att det var så lyckat. Vilket jobb du har framför dig nu....snygg bukett hon svängde ihop;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bukett! Lycka till med redigeringen! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag förstår både oron och prestationsångesten som måste infinna sig inför en sån uppgift! Så stort att få föreviga någon annans kanske viktigaste dag i livet...

  Men jag tror säkert också att oron var obefogad, övertygad om att du gjorde ett strålande jobb!

  Otroligt vacker förstabild du bjuder på!

  SvaraRadera
 6. Skynda, skynda....vill se bröllopsbilder nu! Övertygad om att även hon bakom kameran påverkade resultatet av bilderna.

  SvaraRadera
 7. Skönt att det gick bra :-) Hoppas på att man får se lite bröllopsbilder fram över då!

  Kram Elina

  SvaraRadera
 8. Tack finaste ni!! Jag blir rörd av er tro på mig. Jag måste fråga om jag får visa fler bilder OCH om jag får det kommer ni absolut att få se mer. Kram på er!

  SvaraRadera
 9. Anna du är ju superduktig-:) Fantastisk fin blogg, sen håller jag absolut med om att modellerna är väldigt duktiga. Hänger även på hon bakom kameran, ser fram emot att se det fina resultatet! Kram

  SvaraRadera
 10. Ååå vad härligt att redigera bröllopsbilder - ren lycka visst? Får vi se mer?!

  SvaraRadera
 11. Så vacker bild! Om du får vis fler? Jaaaaaa! Jag vill se mera! Mera!

  SvaraRadera