tisdag 9 augusti 2011

Sommarens bästa sallad - jag lovarJag skojar inte, den här salladen måste ni laga. Jag fick den serverad av ett matproffs och hon lovade att den inte är speciellt svår att få till. Och vet ni vad, den här gången tror jag henne. En gång försökte hon lura mig att egen bearnaise inte är svårt, men den gick jag inte på!

Kolla in receptet här. Jag lovar, era smaklökar kommer att skrika; åh! och ah! och mmm! andra tänkbara hurra-rop!

7 kommentarer:

 1. Tack som delar med dig . Jag känner väl igen det receptet från Allt om mat .matnörd som jag är.Nu får jag allt ta och prova.

  Så var det vardag igen i gamla Älvsjö, ha det så gott!

  Carina

  SvaraRadera
 2. Mmm, receptips blir jag alltid glad för! Ha det bra!
  Kram Victoria

  SvaraRadera
 3. Mums, vad det lät gott, tack för det! Nu slapp jag tänka på vad vi ska bjuda vännerna på som kommer över på grill på fredag på. Det där matproffset, vad serverade hon till? :)

  Och du, semester-slem i huvudet, det låter mycket sunt! Njut av de dagar som är kvar och ha det fab på bröllopet till helgen!

  SvaraRadera
 4. Hihi så modigt av dig att lova det....Verkar lovande;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Mums!! Perfekt inspiration inför min 30-årsfest som planers för fullt just nu. :-)

  SvaraRadera
 6. Halloj, hittade hit genom "Njutbara ting" och måste tacka för fina bak & mat recept. Den mintgröna stolen blev hur fin som helst och jag fick genast en flashback tillbaka till skolavslutning i 9:an när jag var helt mintgrön från topp till tå, örhängen, skor - ja allt och min bästis var likadan fast rosa...ha ha. Stolen var tusen ggr finare än jag var iallafall ;)

  Kram F

  SvaraRadera
 7. Jaa den ser ju onekligen god ut. Kanske ska ge mig på att testa till helgen. Tack för tipset!

  SvaraRadera