måndag 22 augusti 2011

Senap? Ja tack.Bilder lånade här.

Jag har höstkli. Jag vill förnya. Jag har rensat, slängt, gett bort och framför allt gett rum åt nytt. Så nu är jag redo. Mitt enda problem är att jag vet inte vart jag ska börja? När jag vill göra om, vill jag göra om precis överallt. På samma gång. Inte ett rum i taget - utan alla rummen samtidigt. Så tur är väl det, att jag inte har så fasligt många rum. För tänk om jag bodde i slottet Versailles. Då hade jag fått ta tjänstledigt för att hinna med.

Men efter noga övervägande är den första insatsstyrkan samlad och vi ska påbörja operation sovrum. Ut med pasteller och in med senap. Den där guldiga spegeln kommer absolut inte in i mitt hem - hualigen - men färgkombon liknar till stor grad den nyans jag fått som en uppenbarelse på näthinnan.

Vad tror ni? Är senap harmoniska nog att ombädda sig i och få en god natts sömn?

7 kommentarer:

 1. Det tror jag absolut. Iaf i lagom mängd. Tycker senapsgult är fint till grått och grått är ju en lugn färg... Får hoppas att du blir nöjd!

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 2. Läckert vet du vad..:) Bra ord höstkli...hi hi. Önskar dig en skön kväll. Kramar Maria

  SvaraRadera
 3. Absolut! Och speciellt om man försöker välja det på kuddar och textilier och andra småprylar för då är det ju inte hela världen att byta om man tröttnar. (Hur tråkigt det än låter). Grå väggar är fasligt snyggt, något jag också fastnat för på senaste tiden.
  Kramar.

  SvaraRadera
 4. Absolut! Senap känns avkopplande att lägga sig i :)

  SvaraRadera
 5. höstkli var bäst idag;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Kan bara hålla med dig. Äääälskar gult! Sovrummet hos oss förtjänar oxå en make over. Får se vad färgen blir bara...KRAM

  SvaraRadera