lördag 29 oktober 2011

Äkta kärlekHär ute på klipporna blåste det och molen tätnade medan det hördes oroligt muller i fjärran. Men när bruden steg ut över klipporna, under munspel och snyftande (jag fulgrät) så öppnade sig himlen och det blev nästan som solsken. Magiskt. Ja, det var nog bland det vackraste jag sett.


Minns ni att jag visade den fina dukningen och den hjärtformade förrätten? Nu fick ni lite mer bröllopsyra. För visst kan man inte få nog av den speciella lyckan i ögonen, känslan av äkta kärlek. Eller är det bara jag som alltid har siktet inställt på bröllop och är så otroligt svag för alla tillställningar som har med detta att göra?

Tusen tack fina S+E för ett underbar dag!

5 kommentarer:

 1. Så fint! Underbart att gifta sig på klipporna vid havet!

  SvaraRadera
 2. Underbart! Varje gång jag ser härliga bröllopsbilder så blir jag nästan lite besviken att jag redan är gift. Att man inte har detta härliga framför sig liksom... :-)

  Jag älskar detaljen med de udda gröna knapparna på klänningen! Sååå fint!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder.
  Ja fulgråta, jag förstår precis. Var på bio förra söndagen, En dag. Sa till dottern att jag hoppades kunna hålla mej. Det gick :-), man vill ju inte "yla" bland folk.

  Ha en fin start på veckan. Lissen

  SvaraRadera
 4. Det är inte bara du. Jättefina bilder! Undrar när nästa bröllop blir. Det kan inte komma för snart. Puss och kram

  SvaraRadera
 5. Så mysigt att gifta sig så intill havet och den vackra miljö. Jättefina bilder! Gjorde min första bröllopsfotografering i somras så det var kul att se de bilder du tagit :)

  Kram Frida

  SvaraRadera