söndag 2 oktober 2011

En av de där helgerna
Har just avslutat en av de där helgerna man lever länge på. En helg som ger kraftfulla efterdyningar av energi och som stannar i minnet länge. Nu är det ett år till nästa gång och jag längtar redan. Ett gäng tjejer som mer eller mindre följt varandra sedan fjorton års ålder, på nära håll eller på distans, vid lyckliga stunder och vid jättejobbiga. Det stärker mig enormt att ha en liga av tjejer som står redo om man behöver skratta, gråta, prata eller skrika.

Så vi åt, tränade, lagade mat, beställde catering, gick på teater (som visade sig vara från 5 år) (hoppsan!) (och ja, vi blev tvungna att gå därifrån) vi bakade, lekte och skrattade åt gamla minnen. En hel helg. Är inte det lyx så säg?

Jag kopplade av så mycket att kameran efter en hel helg innehöll tre kort. Tre kort på mat. När det fanns så mycket vackra tjejer att fotografera valde jag ändå att ta kort på croissanter i närbild. Är inte det knäppt?

Nybakade croissanter på morgonen. Här är mitt tips. Inte så krispiga, men ändå.. Finns i kyldisken (vid smördegen) på Hemköp och ICA.

5 kommentarer:

 1. Och vad det där lät alldeles, alldeles underbart!

  Älskar tjejhelger, ger sån energi! Maken har/är på golfhelg, jag hoppas att han kommer hem fuuuuull med energi för att ta "över" här hemma ;)

  SvaraRadera
 2. Låter härligt!! Själv sitter jag i bilen på väg hem från min tjejhelg, fylld av glädje och energi. :-)

  SvaraRadera
 3. Ett sundhetstecken med så få bilder :) Låter så härligt och underbart skönt att få ha tillgång till ett sånt gäng! Här är mitt www.glod.nu

  SvaraRadera
 4. Jag har fler bilder du kan få ta del av. Inte så många dock, det pratades och skrattades så mycket att jag glömde bort. Tack igen för allt mys hemma hos er och "soppteatern" kommer alltid vara ett kärt minne. =) Ska vi byta, ska vi byta grejer, ska vi byta grejer med varann? Puss

  SvaraRadera
 5. Åh, den där fukosten hade jag velat vara med på! Jag älskar långa lyxiga frukostar där man dukar med finporslinet och bjussar på det där lilla extra!

  SvaraRadera