torsdag 6 oktober 2011

Brunt glas


Tack snälla ni för att ni uppmärksammade mig på att stolen redan gjort entré på IKEA. Igår tryckte jag plattan i botten och gasade hela vägen till kungens kurva där jag lyckades knipa det näst sista exemplaret. Phu!

I kväll ska jag roa mig med att leta tårtrecept inför helgen 3-årskalas. Den unga damen har önskat sig banan- och smultrontårta!! Och korv-med-bröd, "det är min favoriträtt, mamma!" Nåja, vi får se. Jag hade mer tänkt något mer roligt, men jag kanske får vika mig inför haglande önskemål.

Önskelistan, ja den liknar mer en fjortonårings än en treårings. En dator, en kamera och en telefon. Okej! Inget mer? Men det är klart. Hon vill väl vara lite som sin mamma, och sin pappa. Och knappar är ju väldans roligt. Vi har lyhört köpt ett golfset och hoppas att det blir en investering för framtiden. Här ska börjas svingas i tid.

Mina burna glasflaskor kommer från loppis men jag sprang förbi Lagerhaus och såg himla fina, bruna glasvaser och flaskor i fönstret.

3 kommentarer:

 1. Grattis till mamman som knep en av de sista stolarna! Grattis också till 3-åring som har verklig tur om hon får sina smultron på sin tårta.

  Tack för krya hälsning idag!

  SvaraRadera
 2. Näst sista stolen, vilken tur. 3-årskalas, huj, då är man bra trött efteråt, hoppas tårtan blir uppskattad och golfsetet.
  hej från Katarina

  SvaraRadera
 3. Vilken tur att du fick tag i en stol! Tyvärr har jag ingenstans att ha en sådan (bor i lägenhet och har redan balkongmöbler så det räcker), annars skulle jag som sagt mer än gärna äga en också.
  Jag kan inte lova något när det gäller färgen de chockrosa ljusstakarna, den där kulören är som sagt inte riktigt min... Men jag känner nog mer och mer att de var ett kap, de verkar inte lämna någon oberörd iaf! :)

  SvaraRadera