tisdag 11 oktober 2011

Får jag bara välja ett märke
Får jag bara välja ett märke för kids så blir det utan tvekan Minirodini. Deras mönster tilltalar mig alltid, älskar att deras dubbelstorlekar passar länge och deras kvalitet känns faktiskt oslagbart bra. Sedan älskar jag att min favorit-webshop Cute Little Mokkasin har Minirodi så att man får all anledning att shoppa loss hos Sofia.

Nyss (när jag också slog till på bokstäverna) föll jag pladask för Eiffeltornen (så klart) och köpte brallorna till en liten nyfödd sötnos som heter Alfred! Funderade skarpt på Eiffeltorns-klänningen till Ester, men hennes garderob är verkligen smockad. Fast dagis suger musten av urvalet med knäppa målarfläckar och hiskliga syltfläckar och hur mycket Vanish jag än förbrukar så är det nog hög tid att lyfta in en dagisgarderob och en fulgarderob i hennes värld.

Hur gör ni? Har ni ett gäng snygg-kläder som har förbud att brukas på dagis?

Just det, granntjejen har pälsen och jag ser i Esters ögon hur avundsjuk hon blir. .. eller var det i mina ögon? Jag minns inte riktigt, jag minns bara känslan av; jag vill också ha...

4 kommentarer:

 1. Ja, Minirodini är en klar favorit här också. Love it! :-)

  Ang. dagissmutsen så har jag haft turen att få en unge som inte verkar smutsa ner sig så mycket (befarar att han kommer vara täckt i målarfärg, sylt och lera idag när jag hämtar honom, bara för att jag skriver det här... :-)) så "finkläderna" får sitta på, på dagis också.

  Ha en bra eftermiddag och kväll, fina Anna!

  SvaraRadera
 2. Mina barn blir lika smutsiga och fläckiga hemma som på dagis, så kläder som inte funkar på dagis, funkar inte. Så är det hos oss :-)

  Med jämna mellanrum kommer farmor med söta små skapelser som jag aldrig skulle ha köpt (eftersom de inte är funktionella...). De används till fest ett par gånger, men efter ett tag går även de under dagis-kläder-kategorien.

  Smutsiga barn är aktiva barn! Jag råkade nämna för Selma att hon inte skulle "rutscha" ner för stenarna när vi var i Frankrike förra veckan, med resultatet att hon inte ville klättra alls :( Efter en lång prat där jag tog tillbaka allt jag hade sagt, var hon tillbaka till sitt gamla jag, och klättrade högt och lågt, på träd och på stenar! På slutet av dagen såg hon ut som en sotarunge, och då är hon som allra sötast :) Bild kommer på bloggen snart.

  Ha en underbar dag, söta vän!

  SvaraRadera
 3. Gillar också deras kläder. Har precis beställt en eiffelklänning till min dotter, hoppas hon blir nöjd.

  SvaraRadera
 4. Åhh längtar så tills jag får barn en dag så jag får köpa så söta kläder;) Kram Johanna

  SvaraRadera