lördag 11 februari 2012

11.02.12


Lördag. Snart på väg till brunch hos goda vänner, efter en morgon på kontoret. Jag vet - en lördag - det borde vara förbjudet. Enligt lag.

Man kan liksom inte göra mer. Mer än det som redan görs, med de förutsättningar som finns. Och så det där med att leva i nuet. Det finns liksom ingen hejd på vad man ska mäkta med. Men jag försöker, varje dag. Leverera utan att stressa sönder. Njuta av det självklara, det enkla. Ibland är pusslet helt omöjligt. Tur att man har en man med mycket tålamod. Kärlek.

Sen kommer det där samtalet, det där sms:et som ställer allt på sin spets. Någon är sjuk. Helt plötsligt känns saker som ett oskrivet brev, ett sent press utskick och en inte helt klart hemsida verkligen helt oväsentligt. Det är nyttigt, men hemskt.DO WHAT YOU CAN, WHERE YOU ARE, WITH WHAT YOU HAVE!

Inramat kort som jag köpte i London som påminner mig om att jag inte kan hinna med allt, jämt.

Och det är okej.

6 kommentarer:

 1. Insikter. Det finns bekymmer och det finns Bekymmer. Så lätt att glömma så svårt att bli påmind. Hoppas allt löper väl ut.
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Å så fint du har där....ljuvligt!!
  Ja det är ok....bra skrivet....Det är ju inte alltid lätt att leva i nuet. MAn gör ju så gott man kan. Det är ju inte fråns man känner nuet, som man kan leva efter det....
  Ta hand om dig,
  Kram MAlin

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det bra att bli påminnd då och då om vad som egentlgien är viktigt. Synd bara att man ofta blir det genom att det hänt nåt jobbigt och hemskt.
  Stor lördagskarm på dig! //Petra

  SvaraRadera
 4. Väl valda ord som man borde tänka på varje dag! Jag förlorade två goda vänner igår, och det får en verkligen till att tänka... blad annat på ord som dessa.
  Tack Anna, för att du delar dem med oss!

  Kram s.

  SvaraRadera