söndag 19 februari 2012

Lavendel


Ja, nu är det ju inte lavendel, även om blommor råkar vara ett område som jag långt ifrån behärskar. Blomman med lila pappret vars papper tillslut fick ge vika och blottade en supersöt zinkkruka som numera får stoltsera med färsk mynta i köksfönstret.

Lavendel heter däremot färgen på fåtölj-överdraget som är på väg hem till oss. Ska bli spännande att förgylla vårt vita kök med lite färginslag. På Bemz kan alla IKEAs möbler få ny look med stort utbud av tyger.


Söndagen fortsätter i sjukdomen tecken, förutom liten titt på Vikingarännet och en snabbis till IKEA. Annars soffläge. Antar att vi bidragit till statistiken som påvisar Februari som en riktig tung VAB-månad.

Hoppas ni har en härlig söndag! Och all min busvissling efter våren verkar fått snön att dra sig tillbaka. Det droppar från taket - jippie!

11 kommentarer:

 1. Färgen lavendel är bara så underbar. Så det kommer att bli så snyggt...helt säker på detta.
  Önskar dig en fin söndag och bra start på veckan. Kram Maria ♥

  SvaraRadera
 2. Även vi bidrar rejält till statistiken... Och kollar efter nya sofföverdrag eftersom de åkt ganska många vändor i tvättmaskinen nu... Kram

  SvaraRadera
 3. Lavendel är så vårligt! Det var jättelängesedan jag kommenterade med men nu så :D Jodå. Det är nötter som ligger i glasskålen. Så glad jag blev för att du gillade bilderna. Krya på er! Kram

  SvaraRadera
 4. Härliga, härliga lavendelfärgen här, i kombination med den snabbt smältande snön ute ger vårkänslor som bara den!
  Jag håller tummarna som aldrig förr att vi slipper de sedvanliga vårbakslagen när allt plötsligt fryser till is och det kommer mer snö, bara. *hoppas hoppas*

  SvaraRadera
 5. Ja, jag hittade massa fin på outleten (är övertygad om att det är den affären som till slut kommer försätta mig i personlig konkurs...). Dom har ju ofta mycket kläder i stl 104/110 (fick veta att det är för att dom ju säljer mycket från provkollektioner och provkollektionen tydligen alltid görs i den storleken) vilken råkar vara precis Viggos storlek. Tjohoo! :-)

  SvaraRadera
 6. Fin blomma till fin tjej :)! Kram Karin E.

  SvaraRadera
 7. Vackert! Det blir säkert jättefint med lavendelfärg!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Fina färger, fina bilder! Hoppas vi får se nya överdraget sen. Spännande. Krya på er!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Oh. Det kommer bli smashing i et kök!
  Vi beställde eggshell blue till vår soffa i stugan - och är så fina de är överdragen. Riktigt kanon!

  Din 'lavendel' där uppe på bilderna är riktigt fin (fast det inte är nå´n lavendel) ... så fina bilder. Blomman riktigt sticker ut ur bilden.

  nu ska här packas.
  Kram!
  u.

  SvaraRadera
 10. .. och så gillar jag din porslins-tant i bakgrunden!
  (och stavar som en kratta gör jag !!)

  SvaraRadera