torsdag 2 februari 2012

Precis som jag vill ha det ju...

Bildkälla: IKEA/Livet Hemma

Typans att när man väl hittar en smart, snygg möbel och dessutom på ett prisvärt ställe så har den slutat att tillverkas. Utgått, som det så fint heter. Är inte det typiskt, typiskt, typiskt!? Den här fina möbeln, den i trä i bakgrunden hade funkat utmärkt i vårt allrum/TVrum/gästrum som bara måste göras om och innehålla 1) smart förvaring 2) några öppna hyllor och några stängda 3) inte vara vit och, 4) sa jag smart förvaring? Smart förvaring som rymmer alla hang-around-saker (läs leksaker) som idag dräller runt i korgar utspridda i hemmets alla hörn.

Jag tror minsann att jag har börjat boa.

Sen vill jag styra upp någon slags bokhylla i samband med denna möbel, men alla snygg-bilder jag hittar har cirka två böcker per hylla och sedan en liten dekorativ låda i all enslighet. Fatta, två böcker. Jag kommer att behöva en bokhylla som når norra dahlälven om jag ska få plats med min samling (som ändå inte är megastor).

Bildkälla: String

Sen gjorde jag misstaget att besöka String. Ajajaj, här serveras en snygg och smart lösning, säkert inte alls speciellt prisvärd, men tusan vad snygg. Så nu tänker jag om och letar vidare. Blir det fågel, fisk eller mittemellan, men framför allt kommer jag att hitta min lösning på det här årtusendet? Det verkar i dagsläget helt oklart.

4 kommentarer:

 1. Ja sånt kan göra en galen- men kolla på blocket. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hej!

  Jag tycker ofta att det är så men ibland tar de ju upp produktionen igen. Man kan ju alltid hoppas...

  Stringhyllorna hade gärna fått flytta in här också.

  Ha en go kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt vårigt! Ha en fin Fredag. Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad synd att den har utgått, tycker också att den är fin! Men jag instämmer med ovan, scanna andrahandsmarknaden!

  SvaraRadera