onsdag 22 februari 2012

Dagens
Dagens baciller: Halleluja, efter en och en halv vecka är Ester feberfri. Bacillerna verkar ha besegrats. Det firar vi med att mannen blir magsjuk. Tack för det.

Dagens aj: Det är snorhalt ute och jag halkar utanför ICA och slår sönder båda mina händer. Landar på magen och blir liggande i mitt framtunga tillstånd.

Dagen tack-och-lov: En gubbe ser skåpbilen som håller på att backa över mig utanför ICA, skriker och hjälper mig upp.

Dagens konstigaste: Handlingen inne på ICA blev något snurrig. I gråtdimma fick jag ändå med mig blöjor, toapapper (minns ni magsjukan), coca cola (dito) och en burk apelsinmarmelad.

Dagen bästa: Mitt armband 'Braided gold' från Little.u. kom idag. Det fina paketet gjorde hela min dag. Är ni avundsjuka kan ni alltid beställa ett eget här (eller tänka på när jag ligger på mage, med blod på händerna och håller på att bli skåpbilsmos) Men ärligt, ta en titt på armbanden. De. Är. Helt. Ljuvliga. Förtrollande fina. Esters lilla rosa då. Kära nån!! (tack Ulrika!)

12 kommentarer:

 1. Det där lät ju helt fruktansvärt! Hoppas allt är bra nu.
  Det är affärens skyldighet att sanda eller salta utanför också.

  Broddar är inte så tokigt, även fast man inte uppnått åldern ;-)

  SvaraRadera
 2. Å fy vad synd om dig. Det borde vara förbjudet att ha sådan otur. Skickar mycket syndomkram.

  SvaraRadera
 3. Men kära nån! Idag på dagis talade personalen om att de hade fått rycka ut och hjälpa en dam som hade ramlat utanför Ica , igår kom visst en ambulans också och hämtade upp en annan stackare.
  Vår gata är så hal att jag inte klarar mig utan barnvagn som extra stöd!

  Kram till dig.

  SvaraRadera
 4. Men kära du! Fy sjutton vad otäckt - får ont i magen bara jag tänker på det. Och du få ju inte halka nu - jag tar alla halkningar åt dig bara du slipper. Går det att göra så?! Hoppas du mår bra nu! En gravid kompis bröt armen för att hon halkade, en vecka innan hon skulle föda. Inte så kul. Nepp Anna - stanna inne tills isen är borta. Gör´t bara :)

  Och du - finaste paketet damp ju ner idag. herregud så fint och härligt och vårigt. Och omtänksamt, tack rara!
  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Lilla Anna, var rädd om dig! Det gör ont i mig att läsa om det. Stora kramar och pussar till dig, händerna och magen. Saknar hela dig!

  SvaraRadera
 6. Men oj vad läskigt, is-gatorna är inte och leka med just nu. Mm du går ut igen - broddar på!
  Fint avslut ändå med paket från Lilla U. Jag hade också de mest underbara fjäderpaketet i brevlådan när jag kom hem - de är sååå fina de där armbanden!

  Ta hand om dig och magen. Kram!

  SvaraRadera
 7. Gosh!! Tur att jag pratade med dig i telefon innan jag läste det här på bloggen. Annars hade jag blivit förtvivlad...KRAM

  SvaraRadera
 8. Nämen fy vad otäckt, att halka sådär och till råga på allt nästan bli överkörd. TUr det finns människor som rycker in när de ser. Plåstra om händerna väl nu. Hur gick det med magen?

  Armbanden är ju ljuvliga, vill också ha!! :) Måste nog kolla in där på Lilla U. Tack!

  Hoppas dagen blir bättre idag! kRam LInda

  SvaraRadera
 9. Aj, aj... Och fy vad rädd man blir av att landa på magen. Tur att allt gick bra och hoppas att magsjukan inte smittar. Tack för tips om finfina armband!!

  SvaraRadera
 10. Nä men oj vilken dag....Tur att allt gick bra. OCh du inte skadade dig...
  Och vilken överraskning till lilla blivande storasyster. Så himla sött armband...

  Många kramar till dig/Malin

  SvaraRadera
 11. Nämen :( Ta hand om dig! Och grymt fint armband - är sugen på en rad själv! Och tack - för du vet vad. Är fortfarande i viss minteufori!

  SvaraRadera
 12. Oj vilken dag! Skickar en stor varm o go kram till dig!

  SvaraRadera