torsdag 23 februari 2012

Hello KittyTack snälla söta ni för er omtanke kring gårdagens inlägg! Tänk vad mycket fint jag får från er!

Och på tal om rörd. Morgonen blev inte riktigt som vanligt. Min telefon gick varm. Sms från Svensk Damtidning och från alla mina vänner som på något vis ville försäkra sig att jag inte missat nyheten. Sedan satt vi på rad i soffan och snyftade (läs; jag) till Daniels framträdande. Jag kan inte sluta undra vilken slips min man kommer packa ner i BB-väskan. Mörk kostym rimmar illa med bebiskräks så jag hoppas Daniel har ombyte med sig.

Ester kom upp med ett bra namnförslag. Hello Kitty. Undrar just vad hovet säger om det. Men tur ändå att det blev en flicka, annars hade hon nog slagits hårt för Eric Saade. Eric Saade Bernadotte.

Grattis till den lilla prinsessan!

4 kommentarer:

 1. Ja, visst blev man lite rörd ändå när man såg nyheten imorse. Den nya prinsessan och Daniels framträdande är det enda som diskuteras här på kontoret idag.

  Hello Kitty... :-) Dom är bra kreativa när det gäller namnförslag, de små liven... Viggos förslag på namn på vår kommande bebis är Blixten McQueen, Robin Hood eller Pippi Långstrump.

  Och fy, vilken otrevlig dag du verkar ha haft igår. Tur ändå att det gick bra. Men man blir bra skärrad när såna där saker händer. Ta hand om dig och spänn på bråddar nästa gång du ger dig ut! ;-)

  SvaraRadera
 2. Än En gång min tanke, undrade om prins Daniel stod vid Victorias sida under krystarbetet i mörk kostym ?(!)
  ... Man av folket, jag tvivlar!

  SvaraRadera
 3. Sött att hon gav Hello Kitty som namnförslag :)

  SvaraRadera
 4. vet du. Bosse kom så snabbt att min man (som jobbar inom finans) hann precis hem och upp åkte vi och så kom han efter typ 25 minuter. Där stod min man i skjorta, maschetteknappar och kostymbyxa. Och höll i en blodig & smurfblå liten Bo. Kavajen och slipsen tror jag minsann åkte av i farten i nå´t hörn. Hahahaha!
  Så lite prins är det kanske över min make :))
  Vi skrattade åt det sedan - att han stod där med en nyfödd liten kille men ändå stå stylish liksom. hahahaha!

  Så se till att maken inte glömmer slipsen ;))
  Kram.

  SvaraRadera