torsdag 9 augusti 2012

Stor presentvarning för alla som går i väntans tider


 

Favoriterna från barnsortimentet hos H&M Home; kaninskallrorna i 2-pack, påslakanset i naturvitt och jag vill sätta upp krokar i rummet bara för att få hänga upp en påse med texten little things. Stor presentvarning hos H&M Home för alla som väntar kids. I Harrys rum, som nästan är klart nu, vill jag bädda med detta påslakanset i 100% ekologisk bomull.


11 kommentarer:

 1. Jag vill också ha en liten. Och kunna bädda med det underbara påslakansetet.... Kan man använda det i hundkorgen tro...?

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Henrik skall ha vargen i sitt rum som skall fixas i höst. Jättefin är den! By Nord budget :)

  SvaraRadera
 3. Visst är de underbara. Har köpt påslakan till killarna. Och så mutade Bosse till sig kaninsetet också.
  Vill nästan ha hunden/vargen själv också ;)

  Och little thing påsarna. hur fina liksom!!!

  Tycker de stickade bebisfiltarna är så fina, funderar på om man kan lägga dem som fot-skydd på killarnas sängar ? Hahaha, bara för att de är så fina!

  SvaraRadera
 4. Oj! Så många fina presentförslag!/ Annika

  SvaraRadera
 5. Finfina saker. HM kan allt de..
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nästan så jag önskar att jag gick i väntans tider. För gud så fint! Hur går det för dig? Är mjölkstockningarnas tid förbi?

  SvaraRadera
 7. Underbara grejer, kanske man ska skaffa fler!?

  SvaraRadera
 8. Riktigt fina saker. H&M home blir ju bara bättre och bättre, hur ska detta sluta?! ;)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Amen shit, rent ut sagt, då är vi två. Vi kommer troligen aldrig att ses med andra ord.. om vi inte bestämmer innan för det finns ingen mer tankspridd än jag... Och dessutom med dålig syn, ännu värre just nu faktiskt då mitt vänstra öga mer eller mindre har lagt av...

  Vi kan väl bestämma att vi chansar då.. Hur många barnvagnar kan det vara tänker jag, och om jag går in med inställningen att - det där måste vara Anna o Harry (kolla INTE mitt första svar till dig på bloggen, tankspridd var det) - då måste det ju funka. Kram!!

  SvaraRadera
 10. Å herregud, man kan ju lätt få för sig att en "3:a" skulle vara en superbra idé, bara för att få shoppa loss om inte annat ;)

  Kram kram

  SvaraRadera