fredag 28 september 2012

Vilken vecka va


Om han tror att han kan få mig på gott humör med skaldjur, ...så tror han alldeles rätt. Jag hoppas på krabba, menönljer med med det som vår exellenta fiskbutik har att erbjda. Man blir sällan besviken på deras råvaror. Som svar på tal har jag bakat en amerikansk äppelpaj. Recept kommer om den får godkänt. 
Bild från Knaada.se


På tal om råvaror hade jag den stora glädjen att ropa hem två fina vinster i veckan. Snacka om storslam.   Först vann jag ett print hos fantastiska Knaada och nu fnular jag lite på vad vilken av alla härliga print det kan tänkas bli. 

Bild lånad från Volang

Som om inte det vore nog vann jag också två böcker inne hos Volang-Linda. Den ena var Sophies mat, om årstidsmat.Tydligen ehh... har jag lovat att jag ska laga en rätt om dagen i den nya kokboken...om jag vinner. Jösses, skrev jag verkligen varje dag?! Lite som ljuvliga filmen Julie & Julia, som jag skrev om här. Hur ska detta sluta? Hysteriskt. 

På tal om hysteriskt låg det 738 plagg på Tradera om man sökte Lindex/Missoni dagen efter lanseringen. De flesta plagg gick för över ny-pris. Hysteriskt, om ni frågar mig. 

Den andra boken som jag vann; Nyfixat, 57 projekt för dig som gillar återbruk låter mycket spännande. Vilken vecka va, köp en lott liksom.

Bildkälla

En mysfilm som Helena också skrev om här är Laxfiske i Jemen. Fint foto, söt story och sen har jag verkligen en crush på Emily Blunt. Med andra ord, rekommenderas.


Med det önskar jag er en fantastisk fredagskväll!


Psst! Om ni vill ha en fredagsdos ögongodis rekommenderar jag ett besök på webbshopen Toast som just Volang-Linda tipsar och visar ett urval bilder från idag.

4 kommentarer:

 1. Mums för skaldjur - men i dag blir det liten ostbricka och vitt vin här hos oss, gott det med. :-)

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag sugen på både skaldjur och äppelpaj! Ha en fin kväll. Kram Elina

  SvaraRadera
 3. Å så en liten gumma kan gno! Amerikanska äppelpajen är en av de allra bästa och enklaste i paj väg!

  Allt gott till dig kära nästan granne!

  SvaraRadera
 4. Låter som en riktig turvecka :)
  å missa nu inte...

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  förra veckan 109fina bloggar.
  det är kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera