tisdag 6 november 2012

B-L-O-S-S-A


Känns som att bloggvärlden inte längre står emot julens ankomst och den officiella nerräkningen har börjat. Det gläder mig. En obligatorisk sak är Blossa 12, i år med smak av ingefära och yuzu (en frukt som tydligen smakar mandarin och grapefrukt). Hade man inte varit ett vanedjur, slav under begreppet tradition och dessutom obotlig förpackningsnörd så hade man innan köp kanske ifrågasatt just smaken yuzu. Men icke. Jag handlade utan någon som helst eftertanke och var dessutom extra glad att jag fick mina obligatoriska flaskor, både för gå-bort-presenter och eget bruk.


I vårt julförråd, under kategori dryck, har blossan fått sällskap av en must från Nygårda, även den i tjusig förpackning, lagrad på Bourbonfat, med tjusigaste korken. Ta-ta! Men skynda er, för den säljs bara under begränsad tid, i begränsad upplaga. Är det jul så är det.

8 kommentarer:

 1. Nu har ju jag lite svårt för systembolagets glögg men det var väldigt fina flaskor iaf. Skulle passa perfekt i mitt kök:))

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack snälla för musttipset, gillar verkligen lagrad must så den här kommer att inhandlas snarast. Karin

  SvaraRadera
 3. Jag är så redo nu :) De vita flaskorna har stått i skafferiet några veckor nu och det kanske är dags att lufta en av dem snart ;)

  Där på hyllan hos er passar de perfekt!!

  SvaraRadera
 4. Tjoho.. Vi har snart druckit upp en hel flaska av denna dyrgrip. Har smakat bättre.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Försökte få tag på årets utgåva igår men hade ingen tur. Men jag håller med, det är mer för förpackningen än för smaken :-)

  SvaraRadera
 6. Oj så snygga bilder! Väcker mitt habegär direkt. Glöggflaskorna är så fina och dina hyllor likaså.

  SvaraRadera
 7. Jag är inget fan av glögg med smak, jag hurrar för orginalet och är hemskt glad för att Blossa har lanserat en ny alkoholfri glögg som inte ska vara så söt. Den blir det för mig denna julen...

  SvaraRadera