torsdag 15 november 2012

Kuddkrig pågår


Just nu. Svart och vitt. Absolut inte alltid, men just nu. Det råder ofta en rosa era, en grön, på sistone en blå och ofta något gult inslag. Precis nu fortlöper ett svartvitt kuddkrig i soffan. Det känns så skönt och jag tror att vi stannar här ganska länge, möjligtvis med inslag av en färg, en endaste, men inte färgfrossa som tidigare. Till slut har jag insett, jag trivs bättre såhär.     


Jag drömmer just nu om att komplettera med svarta elefanter eller världskartan, men tanken på vällingkladd på dessa dyrgripar känns oanständigt. Var sak har sin tid.

I dag råder en annan frossa i Fabriken, nämligen textil. Det ska blir kul att se vad medlemmarna visar upp för kuddar, mattor och kanske en och annan gardin?

11 kommentarer:

 1. Röstar på elefanterna i så fall!

  Tack för en härlig blogg förresten, hittade hit förra veckan och nu har jag läst igenom hela bloggen ända fram (bak?) till start :)

  SvaraRadera
 2. Låter som vi gjort ungefär samma kuddresa, du och jag. Inför dagens tema så tittade jag bakåt i bloggen på mina soffbilder vilka kuddar jag haft. Och vissa... jösses var mycket färg. Blev nästan matt bara av att se dom på bild nu. :)
  Nej, nu är det svart, vitt och grått som gäller ett tag.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Underbart med den svarta rottingstolen, dalahästen och silvriga ljusstakar till. Kuddarna blev det lyxiga.. Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Ja, var sak har sin tid. Hos oss är det slut på, eller iallafall dags för ett uppehåll i, den turkosa eran. Mer grått och lite brunt känner jag mer för och det är dags för lite nytt.

  SvaraRadera
 5. Hihi, mycket svart och vitt hos mig med just nu. Känns bra och tryggt! :) Elefanterna får gärna vandra hem till mig med. Känns som det inte kan bli fel med. Kram!

  SvaraRadera
 6. Vi skulle kunna ha kuddkrig! Men när det är över så skulle vi nog ha blandat ihop vems kuddar som är vems, för vi har samma lika där ;)

  Jag har elefantkuddarna, och då får jag nog se upp så att de inte hamnar i din "samling" efteråt ;)

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med på kuddkrig, och det verkar som att jag får behålla mina kuddar eftersom jag inte alls har det där svart/vita vackra mönstren. Det har jag aldrig haft.

  Anna. Sedan bara måste jag krama.krama.krama dig idag - tack för dina fina ord och din omtanke. Jag har gråtit så mycket att jag inte ens har några tårar kvar. tack!

  SvaraRadera
 8. Så snyggt, svart och vitt är inget man tröttnar på i första taget. Och fårskinn, som du har i stolen, är min stora favorit!!!

  Ha en finfin fredag!
  /Jenny

  SvaraRadera
 9. Svarta elefanter är mycket välkomna hem till mig också, Tomten, do you copy?

  SvaraRadera
 10. Elefanterna älskar jag. Jag har några sådana. Världskartan får gärna flytta in här med. :-)

  SvaraRadera