söndag 11 november 2012

Vad är väl en helg på slottet?


Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles... alldeles underbar! Och det är precis vad den var. Alldeles underbar. Tillsammans med ett gäng tjejer som jag känt i nästan hela mitt liv. Just underbart. Inspiration och energi påfyllt på Västanå slott.

Hjärta tjejgänget.

Addera; mönstrade mattor, engelskt porslin, spöktavlor, målade snickerier, takkronor och gamla rustningar, tapetfrossa och herre min gud (!) så god mat!


Så årets viktigaste dag, Fars dag, får firas i efterskott. En slottshelg kom i kläm. Men papporna, de braiga där papporna, de är ju viktiga var endaste dag. Inte bara i dag.

Hjärta la papas!

Mitt bidrag till Fabrikens söndagsbild.

4 kommentarer:

 1. Vet precis hur nöjd och lycklig du känner dig efter helgen eftersom jag sitter här och är lika nöjd och lycklig efter min tjejhelg. Vad vore livet utan goa tjejerna!? <3

  SvaraRadera
 2. Vad underbart att åka med tjejerna till slottet. Härligt!
  Papporna kan vi ju fira alla andra dagar, varför just slottsdagen ;)
  Du, nu kan du hålla utkik i brevlådan efter ett brunt brev. Lite sent men än dock.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Hjärta Anna! Det var så mysigt att ses! Och papporna hann faktiskt firas på eftermiddagen, både min och L:s. Just nu satt jag och kollade biotider. Funderar på att ta mig lite egentid på onsdag lunch och kolla på en viss premiär. Vet ju att du är här då, men förstår om du inte har bio i fokus. Hörs snart! Puss

  SvaraRadera
 4. Slott alltså! Det är grejer det. Lät som att du hade en fin helg, härligt. Kram!

  SvaraRadera