måndag 20 maj 2013

Lite som om Martin Timell hade lattjat med photoshop, zebra, Hektar och prickiga kuddarJag har inte riktigt förälskat mig i de där omskrivna Conscious-kuddarna utan istället kärat ner mig i dessa som genom en vändning kan förvandlas till svart kudde och  - hepp! -  vit kudde - hepp! - svart - hepp! - vit. Kudd-kärlek.


Jag skäms när jag inte svarar på era frågor. Förlåt! Tydligen har det också varit problem att kommentera i bloggen. Hör gärna av er om det fortsätter så, men enligt "it-avdelningen" ska det vara korrigerat nu. 

I gårdagens söndagsbild skymtade man en bildserie som alla tror är taget i en automat och hur bedårande det än hade varit att pressa in familjen i Fridhemsplans fotoautomat (finns den ens kvar där??) så är det inte alls så vi har gjort. Nope. Här kör vi photoshop-style och klick-klick-klick så var årets julkort 2010 fixat. Jag gjorde "remsan" i photoshop och klippte sedan in tre i rad på ett framkallningsanpassat format, skickade på framkallning och klippte sedan i tre delar. 

Hade vi inte redan gift oss och skickat ut tack för länge sen, men annars är det en kul idé för tackkorten. Lite som om Martin Timell hade lattjat med photoshop. Hemmafix alltså. 


Zebra boomar verkligen. Inte mig emot. Shorts i stl 134-170, bästa sommarklänningen för nästan inga pengar alls i stl 92-128, mjukisshorts i stl 68-92, stor (130x150 cm) sarong funkar som båda sjal och på playan och till sist gillar både servetterna och kuddfodralen.


Älskar Arne Jacobsens melanin-serie. H som i Harry. Tack K+F. Ni vet väl att det nu finns trälock som passar till porslinsmuggarna (och mjölkkannan)? Fint om man vill förvara i stället för att dricka. Tant som jag är, föredrar jag koppar med öron, men nu finns det få argument kvar att inte köpa design letters...


För 149 kronor kan man få en kläm-Hektar. Jättefin. Jag funderar på vilken hylla den ska komma upp. 


Gårdagens inlägg innehöll också mitt favvocitat. Det kommer från Society6 och kan beställas som kuddfodral, iphone case, tisha, väska, print och gud vet vad. Bästa Society6, lite som att gå på galleri i cuber. Love it!
2 kommentarer:

  1. De där kopparna från Arne Jacobsen är helt formidabla. Jag ska också ha, som man så fint säger :)

    SvaraRadera
  2. Aha, då slipper jag leta upp en fotoautomat då. Fast det hade varit mysigt och sött retro på nått vis. Hur som helst så var det fint!! :)

    Kram!

    SvaraRadera