måndag 13 maj 2013

Sniff sniff


Jag var på NK i fredags. Det finns en viss runda jag alltid går på NK. In hos doftjusen, hej till Byredo, sniff-sniff. Men jag hann inte komma fram till dofthörnan förrän jag blev påhoppad av en söt tjej med snygg flaska i handen. Känner ni till Agonist? Ett svenskt dofthus som funnits sedan 2008 och gör naturliga dofter inspirerande av det nordiska klimatet och kulturen. Ljuvliga dofter, snygga flaskor.  Direkt upp på önskelistan hamnar Agonist - The Infidels.   


En annan omskriven pärla är Verso som sägs vara åtta gånger så effektiv än vanlig kräm. Oavsett effektivitet är förpackningen klanderfri, om man bortser från vissa likheter...


Favoriterna Byredo har lanserat så många doftnyheter att man lätt glömmer deras gamla godingar, såsom Blanche.


Med inspiration från Pinterest lyckades jag måla leo på naglarna med hjälp av lack, penna och överlack. Krävs nog en viss träning innan högerhandens naglar blir felfria. För 29 kronor kan man (om man vill vara fjortis för en dag) köpa dessa klistermärken som man fäster på naglarna, noll torktid. Leolove!

5 kommentarer:

 1. What?! Menar du att du hade gjort dom där naglarna själv?! Jag var helt säker på att det var såna där klistermärken, när jag såg dom på Instagram. Imponerande!!

  SvaraRadera
 2. Men du så lustigt! Jag stod och höll i den där flaskan idag, men var så trött så jag tänkte inte på att dofta. Måste göras imorgon!

  Och leo-naglar! Respekt.

  SvaraRadera
 3. Så himla coola naglar... Jag hittade lite roliga på hm som jag tänkte piffa upp mig med:) jag är ju textillärare så det blir ju väldigt mycket ögon på mina naglar...

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Jag är grymt imponerad av dina leo-naglar. Wow säger jag bara :-) Kram Elina

  SvaraRadera
 5. Den flaskan var nog den snyggaste jag sett i parfymväg. Rakt upp på min önskelista också, behöver inte ens lukta :)

  SvaraRadera