torsdag 30 maj 2013

Maj moodboard


Maj mood får sammanfatta lite av senaste dygnen snarare än hela månaden. I morse kom jag hem från New York. Med en timmas sömn på planet känner sig kroppen mör. Minst sagt. Att flyga kvällsstid och på det förlora 6 timmar innebär, ja,  Ni kan ju själva räkna. Uttorkad. Urvattnad. Som ett urkärnat, torkat katrinplommon. Skrumpet. I behov av återhämtning. Så känner jag mig.  


Å andra sidan har energin sällan varit så till bredden påfylld. Inspiration på alla plan. Byggnader, inredning, shopping, mat, människor, mode... Tröttheten går ju över, men inspirationen hoppas jag sitta i länge, länge..

Dessutom har min son tagit sina första steg, några v mina rosor lever fortfarande och syrénen har slagit ut. Bara en sådan sak. Maj. Vackra maj.


Det finns också en viss risk/chans (beroende på hur man ser det) att jag kommer skriva lite om NYC de nästkommande inläggen... Ett uppdaterad tipslista har jag ju lovat.


Kanske även lite recension på lite nytt smink. Färgerna som jag faller för just nu, både i hemmet och i garderben, går i olika nyanser av rosa, sand-grått, vitt och koppar. Gränsar till maniskt beteende på koppar!


Där har vi maj. Titta gärna i in i Fabriken där visar flitiga medlemmar sina moodboards. Hej så länge.

4 kommentarer:

 1. ser verkligen fram emot alla dina inlägg från NY. tjiiiihooo.

  och dina rosor. maj gad.
  du ÄR ju ros-proffs nu !!!

  måste boka in en date snart!

  och du, ditt sms ... så fint, så fint.
  stor kram
  u.

  SvaraRadera
 2. Fina bilder och snyggt presenterat, trots katrinplommonkänslan ;-) Jag längtar efter syréndoft!

  SvaraRadera
 3. Välkomna hem! Har han tagit sina första steg? Åh, vad jag önskar att vi bodde närmare! Man missar så mycket. Vill höra allt om NY! Puss

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem! Vill såklart höra allt - och se allt!

  SvaraRadera