fredag 6 september 2013

Äntligen öppnar Zara Home i SverigeDagens glada nyhet. Den 20 september öppnar Zara Home sin första butik i Sverige på Birger Jarlsgatan 15, i Stockholm. Där kommer vi att hitta textilprodukter, porslin (kanske de har mina leotallrikar kvar?) och badrumsartiklar, (bland annat mina favoriter 'green herbs' som tvål, doftpinnar och body lotion) men också den exklusiva kollektionen för barn, Zara Home Kids.

Några av de mest kännetecknande egenskaperna i Zara Home-butikerna är de neutrala färgerna, kastanjeträ, marmor med gammal pärlemor-effekt för golven. När det gäller den utvändiga designen har den emblematiska byggnadens originalfasad respekterats och det befintliga snickeriarbetet har restaurerats. Låter fint va?!

3 kommentarer:

 1. Brukar jag alltid besöka i Spanien när vi är där. Men det har känts för knöligt att få hem prylarna jag hittat. Så va bra! Ses där! ;-)
  Kram N

  SvaraRadera
 2. Goda nyheter. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Jo men visst. Nästan aldrig något för mig bara. Fast å andra sidan kan det vara kopplat med just att det bara har varit besökbart när man varit på semesterresor hittills... Kan ju ändras nu när det inte måste rymmas i handbagaget;)Eventuellt ändras det ganska fort... Kraaam

  SvaraRadera