onsdag 11 september 2013

Bästa motgiftet för att röja en dålig hårdag


Urkass är ordet. Hej, jag heter Anna och är urkass på att slänga gamla saker. När jag väl tar mig i kragen och ger mig på kategorin rensa och slänga är det mantrat 'göra plats för nytt' som motiverar mig. Ett område jag sedan länge borde se över är sminkväskan och eftersom jag gillar att handla nytt på just det området funkar min inre slogan ypperligt. Som min vän sminkgurun säger, den här ögonskuggan ser äldre ut än vår vänskap, och vi har varit vänner sedan högstadiet. Så illa är det inte, men nästan. 

Så när min vän sminkgurun säger; du borde testa den här maskaran då lyder jag. Utan minsta tvekan. På hennes rekommendation testar jag maskaran från Fleur de Santé, ett helt nytt varumärke för mig. Sen läser jag vidare och inser att när jag klickar hem en helt ny look, 1, 2, 3, 4 får jag gåvor också. Och fri frakt. Julafton!

Shimmer åker med av gammal vana. Jakten på det perfekta kroppsglittret. Det är som fina underkläder. Inte så många som ser, men det finns något snyggt där under. Samma med shimmer. Förlänger den mentala ryggraden på något vis. 

Är det åldern eller är det en trend? Jag ber till övre om det sistnämnda. Jag har börjat med läppstift. Läppstift. Har ni hört. Nu fattas bara hårda karameller i handväskan. Fast uuu vad tjusigt det blir och dessutom är det bästa motgiftet för att röja en dålig hårdag. Tror till och med att jag fick pris för det knepet en gång. Ingen ser en frissig lugg med rött på truten, så löd min välformulerade motivering. Första pris och det funkar. 

    

5 kommentarer:

 1. Jag gissar på trend. Julia 12 år går aldrig till skolan utan läppstift numer, så trend. Det kan ju vara åldersberoende... men då är ju din mentala ålder på 12 år i så fall. ;) Så... trend! Nu har vi fastslagit det.

  Och svalan... vikt själv med hjälp av Youtube. Play, paus, vika, play, paus, vika, play, paus, vika. Inte särskilt svårt alls egentligen.

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. :))) bästa sminkbeskrivningen på länge. Känner igen mig i att inte slänga gammalt, att ha noll koll, bara att lyda vad sminkgudinnan säger. Men fräsch bild, så jag säger kör på läppstift :) och kanske att jag skulle våga mig på det en dålig hår dag... Måste först köpa ett dock.

  SvaraRadera
 3. Tror jag känner den där sminkgurun, men jag skulle ALDRIG släppa in henne i min sminkväska. FAST...på fredag blir det mitt älskade Barca igen och då ska vi ut med det gamla och in med det nya! Tjohoo! Tar med mig tipsen. Puss

  SvaraRadera
 4. Tror jag känner den där sminkgurun, men jag skulle ALDRIG släppa in henne i min sminkväska. FAST...på fredag blir det mitt älskade Barca igen och då ska vi ut med det gamla och in med det nya! Tjohoo! Tar med mig tipsen. Puss

  SvaraRadera