tisdag 17 september 2013

Estelle & Thild Rose OttoWhat's inside matters! Absolut, men utsidan behöver också få sin beskärda del. Speciellt om man har superkänslig hy som börjar skrika efter fukt så snart meteorologen säger strålningsdimma. Efter många om och men... gav jag vika för finförpackning. Urtjusig rättare sagt. Natt som dag. Inte nog med det. God doft, fri från parabener och skön konsistens. Efter en vecka är superkänsliga hy supernöjd!

Ser ni bild två? Ser ni ringarna? Kuligt från Little.u. Fyra i silver och en i guld. Mina finaste just nu. Använder varje dag och från drösvis med komplimanger. Finaste-finaste. 

4 kommentarer:

 1. När jag ser sånt här så önskar jag att jag åtminstone kunde tycka att det är lite kul med krämer. Bara lite, lite så jag kunde köpa på mig ett par. För förpackningen är ju ljuvlig. Men nej, jag tycker inte ens att det är lite roligt så jag förmår mig inte att lägga pengar på det.

  Fika och kakor däremot... Kul grejer! Och kakan här nedanför kommer förmodligen testas redan i helgen!
  Vad skulle jag göra utan alla dina recepttips!? Ja, förmodligen enbart fika muffins eller nåt annat tråkigt. Eller vara ett par kilo lättare. ;)

  SvaraRadera
 2. Åh vad lyxig förpackning och vackert uppdukat må jag säga. Skitsnygga ringar verkligen. Kraam Pia

  SvaraRadera
 3. http://alexochcarin.wordpress.com/2013/09/15/ansiktsolja/

  ett litet tips:)

  SvaraRadera
 4. men du, ringarna. OMG så fina! :-)

  SvaraRadera