torsdag 8 november 2012

I sovrummet sover vi, och läser


Det är sovrumstema i Fabriken. Jag har visat vårt sovrum flera gånger och det mesta är sig likt, förutom möjligtvis bokhögen. Den ändras konstant.


Vi har fortfarande sällskap av minstingen i sovrummet. Den fina vaggan som svärmor köpte kommer snart att vara till salu. Här ser man några fler bilder. Om någon är sugen är det bara att hojta.


Högen brukar bestå av en påbörjad bok som inte gripit tag i mig men som jag fortfarande har ambitionen att läsa ut, minst en kokbok och en nagelbitare. Just nu hänger jag fritt i väntan på att bli uppslukad i bra litteratur. In between. Magasin och iPhonen är ofta störmoment till läsningen, men så fort något riktigt bra dyker upp är det inte snack om konkurrens längre.   


Sovrummet har ju som sagt inte ändrats så mycket sedan dessa bilder. Det är liksom fortfarande vårkänslor här, men lusten att ändra om kan ju dyka upp när man minst anar den...

Kanske tar jag tillbaka den senapsgula looken. För om jag inte minns helt fel är det senap under rosa. 

Fler sovrum i Fabriken

15 kommentarer:

  1. Jag längtar till jag kan ligga i sängen och läsa innan jag ska sova igen. Så länge lilla A sover i vårt rum är det bara att glömma. Just nu finns varken tiden eller orken att komma in riktigt i någon bra bok. Men jag längtar tills det händer igen.

    SvaraRadera
  2. Mysigt! Och nu när jag är i vecka 29 så kanske jag närmar mig läge att bygga en sänggavel, vi som inte har någon. Och, jag känner igen mig i bokhögen, jag har precis investerat i How to be a woman, Zadie Smiths senaste och någon annan som verkade fantastisk. Ändå ligger jag där och slösurfar på min Iphone innan jag ska somna. Har liksom inte energin att ta till mig underbar litteratur just nu.:-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, så fint sovrum. Ser hur mysigt ut som helst. Vi har precis som ni massor av bokhögar. Fast mest barnböcker faktiskt... för det är så att barnen tagit över vårt sovrum vare sig vi vill det eller inte. Det var inte riktigt tanken men ja... nu är det som det är sedan lillebror föddes. :-)

    Jag hade tänkt bjuda på lite bilder idag. Men jag är ensam med barnen denna veckan... och allt körde ihop sig. Det var en sådan dag helt enkelt. Hade inte tid över. Suck.

    Men jag njuter av dina och de andra medlemmarnas bilder.
    Älskar din blogg och dina inlägg. Det märks att det är en tanke bakom varje inlägg, att det inte är något du bara hafsat ihop. Me like!

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Fint, fint, fint!

    Jag har bommat dagens tema helt. Mest på grund av tidsbrist men också lite för att jag och sovrummet inte alls är goda vänner. Eller jo... jag sover ju hur bra som helst där (men jag är också sån som sover hur bra som helst överallt) men det är tråkigt, ofixat och inget nytt hra hänt på flera år.
    Veckans tema får väl istället vara en gigantisk inspiration för mig att kanske äntligen ta tag i sovrummet och mysa till det.

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Och föresten...! Om du är på jakt efter nån ny bra bok att läsa kan jag rekommendera Påven Johanna och/eller Matildas sista vals. Båda riktiga favoriter!!

    SvaraRadera
  6. Ser mysigt ut i ditt sovrum och jag älskar också att läsa. Men det har blivit mindre sedan jag började att fota och blogga.

    Läste ut två böcker på resan :-)
    Somnade vid 20.00 igår och sov till 6.30, behövdes.
    Har några lediga dagar, bra nu när dottern kom på besök.
    Dom är på bio nu, småbarnen sover och jag vad gör jag .............
    Sitter vid datorn.
    Och pratar i telefon med kompis :-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Åh vilka fin bilder Anna! Gillar ert sovrum. Ska nog härma era gardiner i vårt nya to-be sovrum.

    Ps. Har du läst boken som ligger näst längst ned i bokhögen? Jag har precis börjat...

    SvaraRadera
  8. Härligt sovrum och fina färger! kram Victoria

    SvaraRadera
  9. Åh va fint ni har det!! Jag älskar färgtonerna, särskilt de rosa täckena. Mysigt!!!
    /Carolina

    SvaraRadera
  10. Ljust och harmoniskt! Som man vill ha det i ett sovrum:)

    SvaraRadera
  11. Jättefina bilder! Baddaren är en riktigt bra bok :)

    SvaraRadera
  12. Har precis hittat till din jättefina blogg! Vad är det för underbara blommiga rosa påslakan? Var kommer dom ifrån? Det är precis sådana påslakan jag letat efter men inte lyckats hitta, förstår jag nu när jag ser dom ! Jag bara måste ha likadana! Snälla tala om var du köpt dom så blir jag så glad!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, Tack snälla vad glad jag blir.
      Jag har köpt lakanen på H&M Home, men jag tror dessvärre inte att de finns kvar...
      //Anna

      Radera