fredag 20 september 2013

Orange is The New Black


På omslaget av Vouge UK, september issue har snygga Daria Werbowy på sig en härlig orange skinnpaj. Även om jag hellre lägger accenterna på handväska och handskar är onekligen färgen på jackan ett visuellt lyckopiller. 


Ingen har väl missat. Netflix's prisbelönta serie i 13 avsnitt; Orange is The New Black. Nu undrar alla när säsong två kommer? Man vill helst hålla sig borta från spekulationer, men alla rykten om att Laura Prepon (Alex) inte skrivit på för nästa säsong gör i alla fall mig lite orolig...


Veckans vackraste flödet på Tumblr står alltid Frk Sötsur för. Hon är som Disney, makes it magic!


Äppletidernas tid äro här! Alla mat- och baktidningar bjuckar på äpplerecept och jag vill inte vara sämre. Min bästa, enklaste amerikanske äppelkaka ligger fortfarande i topp över saker att göra med all frukt på trädet.


Några av mina populäraste inlägg är just recept så här kommer säsongsvolymen; Best of Appel med alla mina äppelrecept, voila! Äppelmuffins med kolafrosting, amerikanske äppelmuffins, äppelmuffins med havretopping och äppelkaka med mandelmassa


Jag har fått upp ögonen för ett nytt mönster. Aralia bubblar upp och tar rygg på storfavoriterna Hawaii och Brazil. Fint också att blanda som hos stilsäkra Hanna i bilden här under.


bildkälla
Jag söker ny matta. Letar som en galning efter något där patina ingår. Jag vill ha gammalkänslan. Nertrampad och klar. Slitage och solblekning. Se bara så snyggt hos HannasRoom i från Plaza Interior och den orangea tonen i bilden längst ner.


Den här veckan har jag blivit med nya hårfärg, strawberry blond aka rött för fegisar. Snygga Emma Stone gav sig på den allt mer vågade nyansen när färgen var som trendigast sommaren 2012. Lite på efterkälken testar jag nu att bli orange för att matchar sensommarens färger. Emma Stone spelar också en av huvudrollerna i mysfilmen Crazy Stupid Love. 


Alltså fredagens mest romantiska filmtips! Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore och Emma Stone. Många favoriter och jag kan se den hur många gånger som helst, så även trailern. 


Som sagt, gärna färg på handväskan. I grå kappa, svarta jeans, promenadvänliga boots och en leohalsduk är jag redo att möta våren. Och orange frisyr och dito handväska. Finast just nu my precious!

Trevligt fredag. 

7 kommentarer:

  1. Jag har ju läst att inspelningen av säsong 2 är igång så jag är inte orolig. Eller jag var inte det i alla fall, förens nu...

    Mattor... Minns du att vi höll på att tömma svärfars hus! I princip allt är borta utom mattorna. Finns typ tio (vissa äkta, andra inte men alla i den stilen) kvar i olika storlekar. En lite lik den på bilden har jag för mig. Ska jag maila dig bilder? Kanske finns någon som passar er.

    Och tack för igår! Jag grämde mig dock hela kvällen för att jag glömde fråga vad det var för fantastiskt bakverk du hittat till Esters kalas. Snälla, berätta!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det lönar sig att vara nyfiken, har mailat dig ;)

      Radera
  2. Nämen, visst måste det komma en säsong 2. Bara måste....och så är jag så nyfiken på hur du ser ut i dina nya hårfärg. Du passar iofs i allt! Lila nästa? ;)

    Ha en riktigt fin helg! KRAM!
    /A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lila?! Har du blivit galen? Eller är det någon trend som jag kommer att haka på om ett och ett halvt år...

      Radera
  3. Jag tillhör en av de lyckliga få som inte sett klart ettan ännu! Underbar serie! Oranga handskar, ja tack! Börjar du med fredagssvep? Wieee!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lyllo dig! Hps vi slipper vänta allt för länge på nästa säsong. Jag sveper lite när som, inte på fasta rutiner ;) kram!

      Radera
  4. Jag har inte ens börjat se Orange is the new black men förstår att jag missat något alltså!? :) Däremot gillar jag orange nu om hösten så härligt inlägg Anna!

    Låter som en fin hårfärg. För egen del skulle jag färgat håret i något liknande förra veckan men så blev frisören sjukskriven. Kan inte vänta på ny klipp+färgtid så färgen får vänta.

    Kram

    SvaraRadera