torsdag 27 januari 2011

Bag lady


Vilken tjej gillar inte väskor? Och om jag säger cognacfärgat skinn blir förmodligen ingen heller speciellt ledsen. Tänk vad jag hittade för några helgen sedan, i källaren hos min svärmor! Där nere öppnade sig en skattkammare och den här väskan visade sig vara handgjord av deras grannes gamle far.

Laptop, tidning, block, småpryttlar, tjoff - tjoff - tjoff. Allt får plats. Jag föll så klart direkt. Som en fura. Jag använde mina mest sårbara hundögon och tittade på svärmor. Får jag? Nu efter flera dagars användande har jag sett liknande väskor dyka upp lite här och där. Och minns ni att jag skrev om att COS kommer till Stockholm. De har ju en snarlik väska.

Recycle, när jag gillar det som mest. Ingenting slår så klart min julklapp, men nu har jag två små älsklingen som brottas om min uppmärksamhet.

8 kommentarer:

 1. Jag dööör så snygg!
  Jag har fått en crush på cognacfärg helt plötsligt. Överhuvudtaget brunt skinn. Jag är så såld på det att jag nyss stod och fingrade på en taklampa från 70-talet. Tänk lampskärmen som du gjorde om fast i coqnacskinn och i varje söm var den sydd med grova skinnband. Och så hade den en mörkbrun spriralsladd som var megatjock, haha just Den var inte tjusig men resten blev jag tokinspirerad av. Däremot tror (vet) jag att min kära man inte kommer tycka att den var lika elegant. Så den fick hänga kvar...men...
  Kramkram!

  SvaraRadera
 2. Så snygg, så snygg! Min mamma hade en likadan. Med betoning på hade. Hon gav bort den för ett par år sedan till min kusin. När jag frågade henne för några månader sedan var väskan tagit vägen tittade hon frågande på mig. Jasså den gamla väskan. Ville du ha den? Den den gav jag bort. Ja jösses! Men kusin verkar vara väldigt nöjd med sin väska så jag får väl glädjas med henne istället :)
  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 3. Jamen shit vilken lyckost du är då :)
  Skiiitsnygg!! Bra jobbat
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tjoff-tjoff-tjoff-väskor är jag också ett fan av, annars räknar jag mig nästan till den minimala samlingen tjejer som inte gillar handväskor. Men vilken tur du har haft, det kallar jag ett ordentligt fynd!

  SvaraRadera
 5. superfin! jag är ständigt på jakt efter en väska där allt ryms utan att det är en bag/campingrygga.

  SvaraRadera