söndag 30 januari 2011

Söndagsbilden #4Okej, jag är officiellt utmattad. Min tunga har kramp och jag är mör som en långtidsbakad fläskfilé. Jag har arbetat på bröllopsmässan hela helgen och hur mycket jag än älskar bröllop så känns det obeskrivligt skönt att återvända till en normal kontorsmåndag, utan chokladfontäner, limousinservice, cellospel, tyll, volang, spets, maräng och hundratal förväntansfulla brudpar.

Öronen blöder av tonerna från Ted Gärdestads ’För Kärlekens Skull’ och ögon svider av bländande vitguld och bling. Och jag kommer att drömma om axelbandslösa klänningar och svartvita, bländvita leende brudfoton.Nåja, helt ärligt känns det lite som att bröllopsmodet fastnat i utvecklingen. Alla klär verkligen inte i tub-top, skruvade lockar känns -80, pärlor i buketten (?) och varför, säg mig varför dessa gnistrande stenar insydda i tyllet?

Utöver den lilla kritiken träffade jag enormt många trevliga och duktiga fotografer, fick skryta om våra fina produkter och möta alla dessa bedårande blivande brudpar, vars nykärlek fick mig att rodna.Jag kommer att sova gott i natt, jag och mina ömma trampdynor. Jag vet redan nu att min kropp vill ta sovmorgon i morgon och belöna mig med en spontan somna-om-morgon och snooza i evighet. Amen.

Så god natt (Japp, redan nu) och dröm sött. Och missa inte söndagsbilderna i Fabriken .

5 kommentarer:

 1. Måste ha passat dig perfekt, att jobba på en bröllopsmässa =)
  Med tanke på hur mycket du gillar bröllop alltså=)
  Hoppas du sover gott!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Det kan bli för mycket även om man älskar vissa saker ibland. Jag förstår dig precis. Jag skrattade när jag läste "Alla klär verkligen inte i tub-topp"
  Ha en bra ssnoze-morgon nu LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Hihi, men så är det! Det kan bli för mycket av det goda;-)

  Hoppas du får en fin dag!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 4. Oj, hjälp - bröllopsmässa. Någon sådan har jag aldrig varit på. Kan tänka mig att det kan bli lite...överväldigande.. :) Hoppas att du sov gott!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Jag hade gärna varit där också och fått inspiration till fotografering inte minst. Jag är ju en av dem som inte klär i tubtopp, utan tog ärmar ned till golvet istället. Alla gör på sitt vis. Inspiration, inte imitation, det är det bästa! Fina bilder som vanligt! Kram

  SvaraRadera