lördag 22 januari 2011

Nä du Ester-manchesterHär är hon, den lilla sovmorgon-förstöraren. Jag ska påminna henne när hon är en trött tonåring med växtvärk som legat vaken och sms:at hela natten. Då ska jag väcka henne kl 7 och säga; Rise and shine, min lilla solstråle! Nu ska vi upp och möta dagen!

Jag tror till och med att jag ska göra något så oanständigt som att dra upp rullgardinen.

Nä du Ester-manchester, det kommer en dag. En dag, då den trötta mamman är pigg och säger; pay back time, sweetie!

6 kommentarer:

 1. Herre gud så söt hon är din lilla Ester! Å sötaste rosetten. Jag var tvungen att provad på lilleman häromdagen. Ingen såg men han blev också jättesöt innan han drog ut den. Pojkar i alla ära - de är fantastiska och supersöta - men de klär inte så bra i klänning och rosetter ;)

  Hör och häpna. Idag fick vi sova till halv tio. Både jag och min sambo tittade flera gånger på klockan för att se om det verkligen stämde. Men så har vi också en liten kille som inte är piggast i världen. Efter välling klockan sex somnade han om med detsamma. Idag önskar jag i och för sig att han istället ville upp och leka klockan sex.

  Ja, om sisådär 11-12 år skriver vi väl inlägg om hur vi väckt våra tonåringar (hämnden är ljuv), att de bara vill sitta inne och spela tevespel, att de snäser åt oss när vi vill kramas och att vi är de mest pinsamma på jorden. Då får vi stötta varann :)

  Oj, det blev ett långt inlägg det här. Märks att jag sovit mycket i natt :)

  Kram kram / Kristina

  SvaraRadera
 2. Bilden längst ner till höger, vill jag bara äta upp. Liselotte

  SvaraRadera
 3. Såå fina kort på din söta flicka!
  Kram kram CC

  SvaraRadera
 4. Hon är ju så söööt! Här hade vi några år när vi klev upp kl 6 varje dag året runt. Vi hann mycket under våra lediga dagar!!
  Nu får vi för det mesta sova i alla fall till klockan 8. Härligt!
  Och snart är den här - dagen när vi är uppgivna över att de aldrig vill kliva upp ur sängen... :)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Sötaste Ester! Hon har blivit så stor sedan jag såg henne senast. Förresten, jag hoppas varje dag på något i brevlådan... Puss och kram

  SvaraRadera
 6. Ha ha, ja. Konstigt. Mina barn vaknar tidigt på helgerna, och är morgon-sega på skoldagarna. Logik?

  SvaraRadera