onsdag 19 januari 2011

Utanför armbands-boxen känns det bra


Kändes som en konstig dag igår - och vet ni vad. Jag köpte också en jätteoväntad liten sak. Detta armband förhäxade mig vid kassan. Som i trans började mina okontrollerade fingrar att gräva i lock-burken framme vid kassan, innan jag visste ordet av provade jag och sen ja, ni fattar. Ett köp.
Men hör och häpna, jag gillar det jättemycket. Det blir en sån där totalt krock mot mina grova silverlänkar och min klocka. Som om det inte vore good enought att JAG gillar det, är det flera som noterat, kommenterat och berömt mitt lilla armband. Så... här utanför armbands-boxen känns det ganska bra nu.
Armband Lindex, typ 30 spänn.

4 kommentarer:

 1. Jag har ett liknande armband som bonusbarnen köpte i present när dom var i Riga. När jag fick det kändes det inte alls som jag och jag använde det första gången för att var snäll mot barnen. Men sen hände samma som för dig... jag började gilla det mer och mer och har fått massa beröm för det. Lustigt!

  SvaraRadera
 2. Samma sak för mig. Köpte detta armband i förra veckan och blev helt kääär! E det den där jungfru Maria som gör något när man sätter det på sig som gör att man blir helt förtrollad ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Inta alls jag, men ändå får jag känslan av att det där måste jag genast kolla upp!

  SvaraRadera
 4. Underbart armband =O)
  Jag jag är så glad att det är någon mer än jag som gillar vampyrer :-) (Ang. din kommentar på min blogg)

  Ha det gott!

  SvaraRadera