tisdag 11 januari 2011

Tisdagstemat: djur i inredningJag tror minsann att man kan hitta ett litet djur i varje rum hemma hos oss. I Esters rum finns det flest. Det står rådjur på tallrikshyllan, underbara vykort från Nordiska Galleriet med ugglor och sjöhästar hänger inramade på hennes fotovägg, spargris och sparkanin. En ren från IKEA, en kaninkudde och en hästkudde. Och en korsstyngstavla med katter. Rena rama zoologiska!

På "mitt" arbetsrum hänger hjorten som skrämde livet ur den lilla från början. Sedan närmade hon sig och nu vågar hon till och med klappa lite, på nosen. De sparade skogs-bilder från ett byrå-samarbete ska snart ramas in och hängas upp. Många projekt på gång. Mer idéer än tid just nu.

Idag gick jag för föbi Svenskt Tenn för lite inspiration (alltid svårt att bara inspireras där) så i köket ligger det - dagen till ära - nyköpta elefanter.


Mer djur i inredning hittar ni här.

2 kommentarer:

 1. Oj så tjusigt! Sagolika vykort!

  Du får mig alltid att asgarva åt dina hälsningar hos mig =)) Vad får du allt ifrån? ;)
  Kramkram!

  SvaraRadera
 2. Så skönt kitshigt och vackert på samma gång! Det är så roligt med djuren i inredningen, att vi människor har så stark relation till vår natur trots allt!

  Vilket vackert brudpar föresten! Är det du som fotograferat? Fina bilder!

  Kram,
  A

  SvaraRadera