tisdag 25 januari 2011

Tisdagstema: badrum

Vi har två badrum. Ett stort där allt förväntas hända. Där byts det om, där byts det blöjor. Det tvättas det kläder och görs inpackningar. Där torkas det kläder och fönas hår. Och det verkar vara en utopi att hålla snyggt. Vi kliar oss i huvudet och undrar vart badkaret ska få plats? Förutsättningarna är bra i båda badrummen. Men de saknar charm och finess. De är inredda med stora färglösa kakelplattor, beige, på golv som vägg. Neutralt. Jag kan fortfarande höra mäklaren betona; stilrena och NYGJORDA badrum.

Jo visst. Ett tag var det rosa som tog över, den färgstarka perioden visade jag här.Jag är en sucker på olika burkar och krämer och body splash och gud vet vad. Victoria Secret gör underbara dofter som alltid tar oförtjänt mycket plats i resvägen när jag korsat Atlanten. Doften Amber Romance eller gärna Love Spell. Här är Key Lime Lust, i absolut sötaste laget.

Älskar Estelle & thild produkter. Förpackning och innehåll. Speciellt mycket nu, under knastertorra vintern. Stenarna i duschen påminner lite om Kristinas matta och ger fotmassage for free.

Var det någon mer som grät sig igenom Guldbaggegalan igår? Alicia Vikander vackra frisyr och Eva Röses bedårande klänning. Pernilla August tacktal. Jag älskar galor – nästan lite mycket som fina förpackningar och krämer.

Badrum att beundra hittar ni Här.

7 kommentarer:

 1. Gillar stenarna jättemycket. Spegelramen likaså ;))

  SvaraRadera
 2. Så snygga stenar!
  estelle & thild´s barnprodukter är suveräna.
  Visst var August tal så ödmjukt och fint..fällde kanske ingen tår men det kändes i hjärtegropen.

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Vilka söta små börsar/neccesärer på översta bilden!

  Och jag skrattade när jag läste din kommentar hos mig. Jag tänkte nämligen det själv, att nån kommer väl bli tokig när dom ser att jag spraymålat skålen. Men eftersom färgen var bortskavd och den inte var så fin då, så tänkte jag att det var ok. Misstänker att det kanske är nån kopia dessutom, för inte borde väl färgen bli bortskavd om den var äkta. Då är väl själva glaset färgat och inte målat. Eller?
  Ja ja... jag räddade den från att stå ensam och övergiven i källaren i alla fall. :-)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Estelle & Thild, inte hört talas om. Det kanske jag borde. Är det för barn? Det som för mig verkar så svårt att hitta bra produkter till barn. Ett stort plus är ju att de är snygga också - ingen Nalle Puh eller Bamse på framsidan :)

  Å en liten länk. Man tackar.

  Nej, vi åt inte torsk och jordgubbskräm samtidigt. Tack och lov. Och det är så skönt att ha mamma nära - idag passade hon lilleman medan jag rände på stan. Alla var så nöjde de kunde bli. Och det är fantastiskt att vara mammaledig även om dagarna aldrig riktigt blir vad man tänkt - ibland hinner man massvis å andra dagar ingenting :)

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 5. Härlig blogg!!
  Ha en bra dag! Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Fint ni har det! Och jooo, vårt är bedrövligt.
  Påtal om Nespresso. Attans vad gott det blir. Har ingen själv men brukar tokdricka sådant kaffe när jag är hos kompisar...
  Kram och en bra dag!

  SvaraRadera
 7. Visst tokgrät jag av Pernilla Augusts tal och framför allt mailet hon läste upp. Du vet nog varför förutom att jag är blödig som få. Har förresten redan tagit ut semester måndagen efter Oscar Night. Längtar... Puss och kram

  SvaraRadera