lördag 1 januari 2011

Jag lägger armstark kraft på godbitarnaGott Nytt År. Nytt år. År 2011. Smaka på den nya siffran som fortfarande känns ovan. Träna, repetera och välkomna elva, istället för tian, detta nya nummer, varje år. Nytt år - ny tid. Årets första dag och jag känner alltid en svag doft av vemod. Jag gråter lite över dagarna som gått. Håller med Mads Mikkelsen, livet är inte dagarna som passerar utan dagarna vi minns. Dagarna som kändes. Så istället för att drunkna i melankoliskt nyårsdags-blödighet, tänker jag på alla ljusa stunder. Alla dagar jag minns.


Det är många. Många. Många. Jag har så mycket (och många!) att vara tacksam för. Jag knuffar bort känslan om att det kunde varit fler. Fler färgstarka dagar. Desperat och frågande famlar jag efter mer. Som alltid. Men den här gången sträcker jag på mig, tar ett moget beslut. Jag väljer att nöja mig med all den glädje och inspiration jag fått. Jag vänder ryggen åt tråkiga stunder och lägger armstark kraft på godbitarna. Så ska jag även göra 2011. Fokusera på bauta-kul stunder. Och framför allt; använde ordet bauta mer!

Tack!
Och Gott Nytt År, igen.

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Håller med dig. Lite vemodigt känns det allt. Men vilken underbar dukning!! :))

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Tjusig dukning! Dina ord påminner lite om vad jag skrev om det gamla och det nya i torsdags. För övrigt fick min syster ett spel om 80-talet av Bengt i julklapp. En fråga var vad man på 80-talet sa istället för "sjukt stor". Svaret var "bautastor". Jag svarade rätt. 80-talsretro äger. Puss o kram

  SvaraRadera
 3. Så vacker dukning!

  Gott nytt år till dig och familjen

  Kramar
  Katarina

  SvaraRadera