onsdag 2 maj 2012

02: BREAKFAST


Fotoutmaningen fortsätter. Idag BREAKFAST. Mitt favoritmål på dagen. Som ni vet, jag har ju skrivit om min frukost här och hur jag gärna vill ha mina ägg här och säkert flera, flera gånger än så. Men idag är det på beställning. Dagens bild. Dagens frukost.

Fler tolkningar av dagens bild hittar ni inne hos Kristina.

God morgon!

10 kommentarer:

 1. God morgon!

  Din frukost ser mycket smarrig ut! Söt skål!

  Ha en bra dag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Min favorit också. Speciellt på helgerna när man har mer tid.

  SvaraRadera
 3. Underbar frukost och en riktigt fin bild!
  Njut av dagen!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Gott!
  Kiwi som jag har så många av hemma nu och så dålig äta av.. dumt är bara förnamnet!
  Kul kika runt på massa nya sidor då jag hakat på denna med.

  SvaraRadera
 5. Åh, så gott! Riktigt fina färger i bilden. Och det är väl som de säger, man äter ju med ögonen också. Kul att följa alla i utmaningen! Kram S

  SvaraRadera
 6. Jag såg fram emot att se din bild - jag vet ju att d är en storfräsare när det kommer till frukost. Ser ju ursmarrigt ut! Och kiwi som är så gott. Det har nästan blivit ett måste för mig nuförtiden att ha frukt till fruost, det hade jag aldrig förr.

  Har du fått några post-gravid-cravings? Jag vet att jag drack kopiösa mängder nyponsoppa veckorna efter att Vidar föddes. Och så åt jag (pinsamt) mycket kexchoklad och kladdkaka... Sockerbehovet var inte av denna värld :)

  Sköt om er!
  Kramar.

  SvaraRadera
 7. Så söt han är er lille klimp...
  Och kul med fotoutmaningen. Jag är så sugen, men är ju redan på efterkälken och vet att maj månad kommer att vara intensiv och svår att få ihop som det är...

  SvaraRadera
 8. Frukost, bästa målet! Så fin bild.

  ..och jo, det gjorde ett reportage förra sommaren som sedan Allt i hemmet köpte. De kommer i nästa nummer. Gulp vad läskigt. Vänta dig inget "flådigt" ställer ;)

  SvaraRadera
 9. Jag och frukost är ett komplicerat kapitel. Just till frukost äter jag det sådär... Men sedan kan jag äta frukost som varje måltid! Hängde du med?! ;)

  SvaraRadera
 10. Ser jättegott ut! Är det Bifido Äpple i glaset? Den är ju så mild och god.

  Kram Linda

  SvaraRadera