torsdag 10 maj 2012

Men, vill man lukta kokosnöt?


Serien I Love... har blivit en favorit. Men liknar inte hela konceptet Philosophy väldigt mycket?? Men för den prislappen, tillgängligheten och (!) den underbara doften köper jag I Love... Än så länge har jag provat tvålen Strawberrie & Milkshake och Coconut & cream. 


Ja, eh.. en flykt till paradiset som bl a säljs på Åhléns och Kicks. Så frågan lyder; vill man dofta kokosnöt? Jag använder min som handtvål, det blir lite för mycket Pina Colada annars. Men om man vill förvandlas till Miss Hawaiian Tropic i ett nafs finns det -  förutom tvål - handkräm, body lotion, läppsmörj och bubbelbad.  

8 kommentarer:

 1. En högst relevant fråga måste jag säga... Jag tycker alltid det är så härligt när man stöter på en tvål eller kräm som luktar kokos just eftersom det ger en så extrem semester- och paradiskänsla. Men vill man gå omkring med den lukten och känslan för jämnan i vardagen och längta...? Kanske inte.

  Ha en härlig torsdag!! //Petra

  SvaraRadera
 2. Ja, det vill man väl!! Sommar sommar sommar!
  Coconut är precis vad jag doftar efter duschen. Men nu håller den på att ta slut så en annan i serien kommer nog testas. har även tidigare haft doften Lemons & Limes

  SvaraRadera
 3. Oh jag älskar doften av kokos så för mig finns det tråkiga dagar som jag gärna piffar upp med den ljuvliga doften ;) Dock inte varje dag men ibland.
  På med bastkjolen bara!! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Till sommaren passar det väl utmärkt med kokosdoft. Jag känner mig nästan brun av doften... För särskilt brun på riktigt är jag nämligen sällan :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Doften av kokos kan vara gott, i rätt mängd. :) Jag kör på I love Strawberries... som jag köpte i Canada förra sommaren för jag blev förälskad i förpackningen och var helt övertygad om att "den, den har vi inte i Sverige"... haha. Yeah right. Blåst kände jag mig när vi kom hem och jag hittade den i en blogg. ;)

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag köpte strawberryserien men efter en dusch förbjöd min man mig att använda den när han var i närheten. Han påstod att han fick kväljningar av lukten. Inte så bra betyg... Nu står den längst in i skåpet o jag gick tillbaks till Nivea. Kram!

  SvaraRadera