torsdag 11 april 2013

Arne Jacobsen JuniorJag har ju länge sagt att nu får det vara bra med plast. Vi äter på porslin. Hela familjen. Sen står jag ändå där på Länna möbler och klämmer och suktar på dessa snyggingarna. I melanin. Plast alltså! Sådant som vi egentligen tar avstånd ifrån. Men vi har ju så hårt köksgolv. Glassplitter i foten är inte heller så bra. Och vi äter ju inte varm mat, eller gud förbude, värmer mat på plast.


En serie med muggskål och tallrik från Design Letters, med typografi av Arne Jacobsen. Ja tack. Till barnen, eller till mamman, det är lite oklart, men fint är det.

I dag är det tema uteliv i Fabriken. Jag är uppe tidigt, på väg till min bästa inspirationskälla, tillsammans med en (livs levande) inspirationskälla för just dagens temat. Jag hoppas komma hem med ryggsäcken (den symboliska) fylld med vår, uteliv och några bilder som förhoppningsvis kan inspirera er också, för utelivet i denna idyll är inte mycket att hänga i granen. Hu! Hej så länge.   

2 kommentarer:

 1. Såg att du frågade efter en trädgårdsbok. Om du vill ha en med en massa info o förslag på växter grupp för grupp (buskar, träd, pioner, rosor osv) är Karin Berglunds Din trädgård toppen. Hon föreslår lite roligare saker än de allra vanligaste och skriver om hur man sköter det, hur man planterar osv. Jag återvänder till hennes bok nu o då år efter år.
  Kram C
  Ska spana ikväll efter dagens uteliv :)
  #duskaintetrodetblirsommarifallintenånsätterfart

  SvaraRadera
 2. Vet du. Jag har fortfarande inte varit på "den där inspirationskällan". Men jag kan tänka mig att när jag får se dina bilder sedan så kommer det hamna högt på "to do" listan igen - att bege mig dit!

  Tack för din kommentarer tidigare! Jag tror att det börjar lätta. Men bara tror. ;)

  Stor KRAM!

  SvaraRadera