fredag 19 april 2013

Heter det verkligen korvmunstycke?


För ett år sen, klockan 7:30 kom vår son till världen. Jag minns att jag vaknade och tänkte. Ja, just det, det är så här det känns. Ett år senare känns han så naturligt självklar i våra liv. Som om han alltid har funnits där. Så idag firar vi familjen, att vi lyckats så enade trots sömnbrist och stundtals obefintlig egen tid. I morgon blir det kalas. Bebistiden är helt oslagbar samtidigt som jag verkligen älskar den tiden som kommer nu. Den personligheten man någonstans gissat blir allt tydligare och kommunikationen börjar ta form. 

Grattis Harry, världens finaste kille.. och tänk att jag bloggade redan dagen efter han kom. Jag var så galet uppe i varv! Hög. Och de här bilderna, vad liten...


Nytt favoritte. Clippers vita apelsinte. Underbart. Jag har återfått lusten till te. På tal om lust lyckas både Ica och Coop göra fantastiskt lustfyllda medlemstidningar. Jag är imponerad och inspirerad. 


Ica buffé kan man bläddra i här och jag vill genast skaffa korvmunstycke (säger man så?) till min Kitchen Aid efter att ha läst receptet Lammkorv med potatis- och kronärtskockssallad.


Coops upphottade tidning (som jag lovordade redan här) Mer Smaks senaste nummer är precis som första numret, ingen besvikelse. Med så här mycket turkost blir man väl allt sugen på sommar, grill och läskande kylda (rosa) drycker? Vad sägs om grillad paprikasallad med chipotlevinaegrettrabarberflarn med frysriven vit choklad och hallonlemonad.

Önskar er en underbar fredag!

7 kommentarer:

 1. Grattis till liten H! Hurra hurra hurra!

  Och du korvmunstycke - hihihi!
  Men min syrra har det och de gör korv då och då ... gött.
  Själv kör jag på min mormors gamla korvstoppningsmaskin i rostfritt stål - lövely!

  Ha nu en riktig party helg!
  Skål!
  u

  SvaraRadera
 2. Blir ruskigt sugen på nått gott när jag ser dina bilder... Tänk att det redan gått ett år, ofattbart! Ingen liten stillsam bebis i vagnen längre :)
  Fin helg Anna!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 3. Hipp hipp hurra till Harry! Härligt. Underbara bilder. Blir sugen på att grilla och skapa ny bebis... allt i ett och samma inlägg. Lovely! :-)

  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, så pyttig han var! Och så ljuvlig redan då. Hoppas han har haft en riktigt härlig födelsedag. I morgon ska vi ha kusinträff med korvgrillning i Slottsskogen. Medan de andra äter gammal vanlig grillkorv och ev någon chorizo, så ska jag mumsa på Ingelsta kalkonkorv med örter och lime från Saluhallen. Fint ska det vara! Puss och kram

  SvaraRadera
 5. Korvhorn, hälsar kocken här att det heter. Men hur som helst, köp, köp, köp! Egen korv är superkul. Och gott! Och det kommer göra sig perfekt i den egna kokboken. :) Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis fina Harry - din dag idag! Den sista bilden i inlägget du länkar till Anna, när han ler i sömen, såååå fin!

  SvaraRadera