Granola, müsli, eller vad vi nu väljer att kalla den gick åt med rykande åtgång i detta hushåll. Gott betyg med andra ord.
Schlurp, sa det. Slut. Finito.
Granola, eller helt vanlig müsli
1 dl fiberhavregryn
1 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl skållade grovhackade mandlar
1/2 dl kokos
1/2 dl olja
1 msk lönnsirap
1/2 dl vatten
1/2 dl russin
Ugn på 200 grader. Bred ut allt det torra på bakplåtspapper. Håll över vatten, olja och sirap. Rör om lite då och då. Rosta i ugn ca 20 minuter. Blanda i russin efteråt.
Alla måtten är ungefärliga och man kan nog hälla på precis vad som helst.
Nästa gång blir det förmodligen något helt annat helt efter vi-taget-vad-vi-haver-principen.
Granola låter ju lite tjusigare, men jag säger ändå musli ;-)
SvaraRaderaHaha, jag håller med, müsli it is! Även här har den en rykande åtgång trots att jag är den enda i hemmet som äter just müsli, hmm...! =) /Hanna
SvaraRaderaDet där såg ju fantastiskt gott ut! Måste nog fixa nåt sånt här hemma. Det har varit dåligt med frukostvanorna en tid nu.
SvaraRaderaKram Pernilla
Vilken söt burk att förvara den i :) Kram Mia
SvaraRadera