tisdag 5 november 2013

Coming up: fars dag


Det är Fars Dag på söndag. Så det är alltså dags för barnen att ge sig ut på present-jakt. Jag tänkte hjälpa till lite....  Varför inte slå till på nya glajjor för alla soliga höstpromenader. Förra året köpte vi Zlatan-boken (som nu finns som pocket) men den ligger fortfarande oläst på sängbordet, så jag tänker lite korvstoppning kanske väcker läslusten till liv?! Skinnhandskar går ju åt, dessa är från Gant, men det finns fodrade fyndhandskar i skinn på H&M Online. Sedan har vi alla bra presenter under kategorin 'dubbel lycka' (alltså presenter till hushållet som gör fler än eehhh...! en person glad) Drömklockan från Housedoctor, läslampan (kanske vad som saknas för att plocka fram Zlatan) eller gungstolen. Dubbel lycka är väl ändå den bästa!? 
Artilleriet har i vanligt ordning en massa bra presenter, de flesta i nämnd ovan kategori. 


Gillar era män smycken? Armband? I så fall är skinnarmbanden från Skultuna så härliga och de blir bara finare och finare med tiden. 


Mer läsning? En tidningsprenumeration kan vara bland de bästa gåvorna som finns. Snacka om en present som varar länge. Synd bara att jag förbrukat min kvot av hur många gånger man kan ge en prenumeration till en och samma person.. Måste tänka nytt!


Glada strumpor, glada fötter och glada pappor. Strumpor kanske känns bedrövligt fantasilöst, men är de såhär snygga kanske de ändå känns helt ok. 


6 kommentarer:

 1. Vilka bra idéer. Men om man har en lite äldre far som har allt, får jag allt tänka om.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Upplevelser funkar alltid till personer som har allt. Härliga minnen kan man ju inte få för många av...

   Radera
 2. Men gud vilka snygga grejer, helt perfekt ju! Får se om lilla Elis slår till på nåt! ;-) Kram Elina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heja Elis! Du får följa med och vara smakråd. :)

   Radera
 3. Korvboken! Första julklappen till Tobias klar. Tackar,

  Och svaret på frågan är Ja, jag behöver fler kökshanddukar. Eftersom kock-mannen beter sig likadant hemma som i restaurangköket, alltså alltid torkar händerna direkt på handduken utan tvätt först när han lagar mat, så avverkar vi kökshanddukar hemma i ett läskigt högt tempo. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vanish! Köp vanish!
   Eller så får du börja sy special-handdukar för hans arbetsskada.

   Radera