fredag 22 november 2013

Snygga kulor


Åka till London för att köpa en julgranskula? Känns möjligtvis lite Pris Hilton. Men titt' så fin. Liberty, det finaste med hela London. Liberty. 


Men åh! Året-runt-kulor motiverar ju inköp, eller hur? Ett briljant exempel på det är fjäderbollen från Casamina. Det enda ord jag kommer på är: b e d å r a n d e!Sventk Tenn har öppnat sin julmarknad. Den är liten men fullständigt komplett. Allt man behöver på en liten yta. Smått och stort. Även om jag bara har ögon för Hortus just nu, ser jag även mindre skönheter som liten stjärna i mässing.


Ganska klyschiga texter, men å andra sidan tycker jag att hela julen är en stor klyscha. På ett bra sätt. I dreaming of a white Christmas... All I want for X-mas is you... Hur som, ett skepp kommer lastat med grafiskt från House Doctor. 


Kan det bli mer 2013? Diamanter och marmor. Hej trend-granen. Tänker genast på plasten från Panduro och att jag ändå kanske skulle köpt mig en rulle för egna kreationer. 


Och hur stilrena och sobra tidigare urval kulor är kan jag inte låta bli att älska Alessis kulkrubba i kulform. Kolla in skäggiga Josef! Man kan tex köpa bara familjen (för endast 549 kr!!) och där ingår Maria, Josef och Jesus-barnen (självklart) men även åsnan och kossan. Generöst att de tagit till sig djuren i den innersta kretsen. Generöst, omtänksamt och storsint - precis som julen ska vara. 


3 kommentarer:

 1. Helt underbart alltihop!
  Först tyckte jag de sista såg... Men sedan när jag tittade närmare :)
  Din kulblandnig innehåller verkligen hela julen!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det var något att hänga i granen det! Snyggt! Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara kulor. Jag gör dig gärna sällskap till Lodon och Liberty... ;)
  Hoppas du har haft en fin helg!
  Kram Karin

  SvaraRadera