måndag 4 november 2013

Julfeeling och Polyvore


Fint från H&M Home. Gilla på färgskalan. Känns också enkelt att sedan sadla om till nyårsfeeling på ett ögonböj. Ser ni den tjusiga pärlbeströdda kulan med hängare i satin?  


ta-ta... happy new year!Längtar efter att plocka fram förra årets inköpta kulor i mjuk pastell. Tror faktiskt att jag köpte några extra lådor när de i januari reade ut härligheterna. Jag hoppas det. Om jag inte minns fel köpta jag på mig fler pastellrosa (som syns här). Hoppas! När jullådan öppnas får vi se. Gillar även H&Ms nya kulor och deras tolkning av jul-joy och ljus-joy. 

Polyvore kan man göra kollage. Blixtsnabbt. Och hitta nya finheter, fast de inte alltid finns att köpa speciellt lokalt kan det vara roligt att fördriva (ehhh!) tid där och plocka ihop, skapa en känsla och väcka nya köpkrafter till liv (usch!). Lite som Pinterest, man lägger upp sina kollage/bilder, följer andra kollage-beroende och kan klicka hem varor (eller finna dess ursprung) direkt. Klick-klick!

3 kommentarer:

  1. Oj vad härlig inspiration, guld och silver känns rätt just nu ;)

    SvaraRadera
  2. Alltså... det där med Polyvore. Det är om möjligt ännu mer beroendeframkallande än Pinterest. Som du säger... man kan ju sitta där i timmar och plocka ihop möbler och piff. Jag har nog inrett en sisådär tre hus, fyra sommarstugor och två alpstugor redan. ;)

    SvaraRadera
  3. Underbar inspiration! Jag gillar allt jag ser här....och tänker att julen är ju snart här, men jag väljer att stoppa huvudet i sanden ett tag till... :)

    SvaraRadera