fredag 4 maj 2012

Målat med mint


Japp, då var det nymålat igen. Sally Hansens mintfärgade hav åkte fram igen. Den har blivit en av favoriterna i kylskåpet (där jag förvarar mina lack, på hyllan över smöret).    


Städning kan ju vara så himla kul. Speciellt när jag hittar saker jag glömt eller gömt. Igår hittade jag påfågelringen. Kanske lite Laila Bagge-varning, men den väcker speciella minnen. Minnen från en sen natt då min syster och jag hittade en nattöppen butik i SoHo - NY och efter middag och några glas vin är jag så himla positiv till shopping (som om det vore ett problem innan?!) Jag shoppade smycken som aldrig förr och bland annat Mr Påfågel som jag totalt glömt bort. 

Lite galen kan tyckas, men då skulle ni se Mr Elefant som min syster köpte. Oh Lord!

Önskar er en trevlig fredag!

10 kommentarer:

  1. Snyggt nagellack!!! Verkligen vårkänsla på det. Kram

    SvaraRadera
  2. Läckert lackat! ;) Gillar också mint nu. Vilken härlig historia du bär med dig genom ringen, sådant är värt att bevara. Ha en fin helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Kul att du är igång igen -det betyder ju att det rullar på med lille prinsen och det gillar vi!
    Ha en fin helg!
    KRAM Cecilia

    SvaraRadera
  4. Haha, lite för lite döskallar för att vara Laila Bagge. Kram

    SvaraRadera
  5. Ha ha, den där sortens shopping känner jag igen - den bästa. Vin till lunch och sedan shopping på det sätter också fart på shoppingen minsann ;)

    Pojkranden ja, det har man ju hört om. Faktiskt så hade jag mycket mer med Vidar (var däremot brunare då). Nu har jag knappt ingen rand, inte som det syns som på bilden. Det är sömmen på byxorna som gjort den (hade det inte varit svartvit bild så hade randen sett röd ut - det märks att man samlar på sig vatten nu för jag har blivit så känslig för allt tryck).

    Rand eller inte. Vi tror nog ändå att det är en lillebror därinne - det går liksom inte att tänka sig något annat av någon anledning. Spänningen är olidlig!

    Och jag inser att jag kommer väcka misstankar om inläggen uteblir. Nu har jag ju mycket tid till att både fota och blogga (herregud så mycket man hinner när man är ensam hemma) så inläggen är mer frekventa än vanligt. Blir det inget - ja, då vet du :)

    Men jag hoppas och tror att bebis väntar två veckor till - vore så skönt att ladda lite, lite till!

    Kram.

    p.s. Ursnyggt nagellack! Jag ska nog också våga mig på lite pastell på fingrarna i sommar.

    SvaraRadera
  6. Aaah...vilken härlig mintig nyans!

    SvaraRadera
  7. Åh vilken snygg och inspirerande blogg du har!! Hittade precis hit via En mammas dag.
    Skitsnyggt nagellack!

    /Lina

    SvaraRadera
  8. Älskar ringen! Ett tag hade jag ju silverringar på varenda finger, den där är verkligen min stil. Nagellack däremot, det blir vid festliga tillfällen. Och det var läääänge sedan nu. Hoppas på någon kul tillställning snart. Puss

    SvaraRadera
  9. Mm, så snyggt, både ring och nagellack.
    Må fint :)
    Kram

    SvaraRadera
  10. Så snyggt! Det är så lustigt för jag är också sugen på ett färgskifte och funderar på just den kulören! Kanske får bli en copycat ;)
    På torsdag reser vi till Barcelona och då funderar jag iofs på färg, starka kulörer :))

    Kram!

    Ps. Ringen var fab!

    SvaraRadera