måndag 7 januari 2013

Elefanterna är utslitna och hur svårt får det lov att varaPå tal om köpförbud och shopping-stopp så sägs det ju att det enda sättet att övervinna en frestelse är att ge efter för den, men icke. Jag står pall. Men enligt avtal är det ju inte förbjudet att titta lite på vad som lockar när förbudet upphör.

Som till exempel mycket fint från H&M Home. Det kliar i fingrarna. ATrueLoveStoryNeverEnds-handduk till köket, den randiga kudden passar överallt eller zebrakudden tillsammans med det mesta ur zebra-serien som är så fin.

I husets delar där det infinner sig färre textilvaror skulle jag vilja tillföra lite nya saker. Köket känns som förra årets mest oavslutade projekt och där ska nu adderas fondvägg och tavlor. Jag utökar gärna min samling från Vee Speers. Nope, har inte tröttnat än och eftersom jag heller inte tröttnar på Harlequin-mönster passar flickan med det här kjoltyget utmärkt. Att fånga dagen är en klyscha vars fras får mig att spy, men innebörden är alltid något jag vill jobba på, därför gillar jag den här. Fånga det där jävla (ursäkta!) ögonblicket någon gång då (hur svårt får det lova att vara??Designbokstäver för utomhusbruk passar säkert kanon även inomhus, på vår stenvägg.


Bordet behövs nya tabletter. Elefanterna är snart utslitna. Jag gillar Stockholm på många sätt, men framför allt gillar jag tanken på att slänga ostmackan i gamla stan och placera ägget i Vasastan.

10 kommentarer:

 1. Ja, asså det här med köpstopp är svårare än man kan tro. Det har även jag märkt idag när jag fyllde varukorgen på hm.com och var farligt nära att klicka Köp, innan jag kom på att jag har köpstopp. Tänk att man glömmer (förtränger) så lätt. :)

  Men om man har presentkort så får man väl använda det. Jag har några mynt kvar på Svenskt Tenn som jag gärna skulle göra av med. Eller? Hur ser reglerna för köpstopp ut egentligen?

  Och Carpe-planschen är underbar, föresten! :)

  SvaraRadera
 2. Vi firar Zebrafest i dotterns rum. The more the merrier :) Och det där fucking som jag tog bort från mina C-ord i dag. Tycker nästan att bara Carpe Diem känns lite retro efter alla omskrivningar ;)

  SvaraRadera
 3. Du vet inte hur rätt du har. Och den postern.....mitt i prick ;-)

  SvaraRadera
 4. Bara ordet köpstopp ger mig kalla kårar och jag blir mer köpsugen än innan ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag såg också den där "a true lovestory..." häromdan, men på en kudde. Skulle gärna ;-) men nej, köpstopp är smart!

  SvaraRadera
 6. Haha, slänga mackan gamla stan. Nu fick du mig att le! :) Härliga inspiration där för oss som får och inte får handla. Köket kommer bli kanonfint! Kram

  SvaraRadera
 7. Haha, det kommer nog att gå strålande för ditt köpstopp tror jag :) Jag hade mer eller mindre köpstopp förra våren. Hade några återfall såklart men det gick ganska bra och jag har liksom lärt mig att behärska mig på ett nytt sätt och det känns till och med kul att avstå ibland - speciellt de där spontaninköpen som sällan blir särskilt bra.

  SvaraRadera
 8. Mycket fint att frestas av.... Harlekinflickan exempelvis. Hon hade ju trivts här också :)

  Sv; Ja, jag är rasande nöjd med stjärnfiltret. Om man använder det mycket kan jag egentligen inte svara på efs det är helt nytt. Men jag gillar bilder typ street foto (vilket inte syns så mycket i bloggen) och jag tänker att det kan vara användbart vid kvällsbilder i städer, eller där det är trafik och andra ljuskällor.... Tror jag. Hur som helst kostar det bara knappa 100 kronor så det gör inget om det inte används så ofta :)

  Kramar

  SvaraRadera
 9. Fina grejer! Ha en skön eftermiddag :-)

  SvaraRadera
 10. Åh så många fina saker att kika på!

  SvaraRadera