lördag 19 januari 2013

Hej från Formex


Jag tänker inte ge mig på att skriva någon rapport från Formex när så många redan har gjort det så bra. Tänk vad fort det går. Formex är i full gång och man kan sedan "länge" läsa recentiorer och personliga tyckande och få en fin överblick med hjälp av proffsiga foton. 

Det är väl som man säger; goda nyheter sprider sig snabbt. 
Om man vill läsa en fullständig rapport och framför allt beundra finfina bilder (och hänga med i vårens GIY-snack och årets it-kvist) kan jag verkligen rekommendera ett besök hos Trendenser, eller Husligheter och så klart Volang.

En av mina favoriter är Lisa Bengtsson. Innan och efter Fomex. Hennes nya färger av mönstert Boudoir är helt ljuvliga och finns redan nu i handeln. Bleka pasteller som känns som de alla har ett Instagram-filter över sig. På ett positivt sätt. Valentia, kanske. Den aprikosa färgskalan ser man på fler ställen, allt i från pastell till mer röda, brända, tegel-oranga färger. Så klart också massvis av bleka pasteller i olika nyanser ur samma färgskala. Snyggt och lätt att applicera i många sammanhang.

fortsättning följer...

3 kommentarer:

 1. Spännande! Ska kolla in hos dem du länkar till. Ha en härlig kväll!!

  SvaraRadera
 2. Åh, jag är så lycklig över alla rapporter om att aprikos ska ta våren med storm! Jag älskar aprikos men det är en färg som verkligen inte varit lätt att hitta tidigare. Det lär det ju bli ändring på nu. Och förmodligen kommer jag ge mig själv en överdos av aprikost nu och tröttna... ja ja... jag kör på så länge det håller. :)

  SvaraRadera
 3. Vill också gå på Formex :) Men jag har lite svårt för det där aprikosa, har aldrig stått högt i kurs hos mig :) kanske vänjer mig den här gången....
  Ha en fin vecka!
  Kram C

  SvaraRadera