måndag 28 januari 2013

Omlackering pågår


Jag har aldrig testat Oriflames produkter innan. Egentligen bara för att jag missuppfattat själva köpmöjligheten. Man kan ju visst handla i butik. I alla fall i Stockholm. Och på nätet, inga problem alls. Jag har bara inte riktigt fattat det.. 

Nu när jag vet att möjligheten finns kommer promenaden runt Östermalmstorg kännas ännu mer som ett minfält. Jag fick Demi-lacket i present av en kär vän och nagellacks-lover i branschen och måste säga att två tummar upp är det minsta betyg jag kan ge, med andra ord det högst. Sitter bra, rejäl pensel, torkar hyfsat snabbt, fin förpackning (viktigt?) och färgen, Det Perfekta Färgen. Darling brown är precis så 'ofärgad' man vill och ändå med en liten röd ton så att inte fingrarna ser ut att sitta på en död kropp.

Kan hända att Darling brown hamnar på samma (favorit) -plats som 107, beige boheme som jag bland annat hade på min gudsons dop förra sommaren och visade här. Delad förstaplats just nu.  


Men jag vet att med våren kommer vaknar begäret att måla naglarna i regnbågens alla färger. Vi får se om naglarna blir lika knalliga som sommaren 2012 eller om det kommer taggas ner något på de kraftfulla tonerna. Jag känner mig högt tveksam om gult kommer att åka på igen...


Chanel visar upp sin klassiska sida för våren 2013. Jag tippar att 571:an kommer att bli en succé. 


Vårens färger från Dior är ljuvliga och grått kommer synas på många naglar, inte minst alla mina tio, inom väldigt snar framtid.

7 kommentarer:

 1. Jag säger bara 571 alltså. Och Dior Rosy Bow. Så snygga vi ska bli!

  SvaraRadera
 2. Japp, grått kommer att gälla här också. Ursnygg!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Det gör verkligen skillnad med nagellack, ändå är jag så dålig på det... Jag hinner inte riktigt med mig, jag känner alltid att det inte kommer hinna torka ordentligt och då känns det inte som nån idé. Jag måste lära mig ;-)

  SvaraRadera
 4. TACK så hjärtligt för din fina kommentar!
  Ja. att kalla det för en paus är mycket möjligt. En vacker dag är jag kanske tillbaks... Det kliar i fingrarna samtidigt som det är skönt med lite extra tid helt plötsligt.

  KRAM & hejdå (så länge) till dig också ;)
  Ha en skön Tisdag.

  SvaraRadera
 5. Iiiihhh - vad kul att du gillar :) Jag har den färgen på naglarna den här veckan och gillar både hur den täcker samt kulör! Demi - hon kan hon :)

  SvaraRadera
 6. Maj gad, så mycket fina färger. Nu vill ja ha ny färg igen ;)
  KRAM.

  SvaraRadera
 7. Fint fint fint. Bra inspiration till mitt nyårslöfte också :). Grått är flott, har ett favvolack från Essie "Smokin hot". Kram

  SvaraRadera