tisdag 8 januari 2013

Ska det vara så svårt


Jag undrar ärligt talat lite hur det gick till förr. Förr,.. innan internet, 3G, trådlösa nätverk, i-pads, i-phones, photoshop i mobilen och instagram? Och när man trodde att man kände till allt som pajade "gå och lägga sig med en god bok" öppnar sig en värld av bilder, de vackraste du kan tänka dig. Och snabbt går det. Nya bilder varje timme om du vill. Tjoff-tjjoff.

Tur att jag ibland lyckas grotta ner mig i en nagelbitare så att man nästan glömmer bort att pinna bilder. Nästan i alla fall.

Bilder från min nyaste board PINK.

6 kommentarer:

 1. Rackarns vad snyggt! Och ja man undrar...men inspirerande och kul är det i alla fall! Kram

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt pinnat! Ibland blir det nästan lite svårt att hantera all inspiration ;-)

  SvaraRadera
 3. Jepp, en riktig tidstjuv är det, men en härlig sådan. Tycker det känns lite tomt efter julen, så nu är det bara att pinna pinkt, tulpaner och så småningom kanske påskbilder :)

  SvaraRadera
 4. Jag har bestämt mig för att inte sätta mig in i fler tidstjuvar, utan försöka göra något eget kreativt istället. Vi får se hur det går. Fast din blogg läser jag ju förstås, så lite Pinterest får jag del av ändå. Tänker på dig mycket nu när det närmar sig träff. Ringer någon dag här för att planera lite. Vet inte hur vi ska hinna med att både ta igen förlorad tid och sätta upp planer för ny, men det löser sig. Såg också precis ett vykort på kylskåpet som jag fått från dig: En vän är någon som vet allt om dig och ändå vill vara din vän. Så är det. Puss

  SvaraRadera
 5. Ja, herregud. Det här är nog det närmaste knark jag kommer... Beroendeframkallande!

  SvaraRadera
 6. Så ljuvliga toner!
  Jag har nog dock inte förstått det där med Pinterest än, måste nog lära mig lite för det verkar ju som inspiration till tusen.
  Kram Linda

  SvaraRadera