onsdag 9 januari 2013

Termins-start i fabriken
I morgon startar Fabriken upp igen efter ett kort jullov. Den här gången med temat "favorit i repris" varpå jag började gräva i arkiven och hittade dessa bilder. Jag minns så väl när jag tog dem. Plockade äpplet direkt från trädet, falna löv från grannens fantastiska träd med röda löv. Jag hade precis köpt lökarna som nu ligger två (eller var det tre?) löklängder ner i jord. Pepparkakformar som hade hela sin högsäsong framför sig. Oh, vad jag längtade efter julen då. Snö och minusgrader kändes lika avlägset som vårlökar och bara ben gör nu.

I morgon visar jag upp några andra favorit på veckans tema. Vi ses då, hoppas jag!

7 kommentarer:

 1. Även jag minns mer än väl moodboard-temat. Så kul att göra och ännu roligare att titta på allas tolkningar. Som t.ex. denna som jag gillar starkt!
  Och när jag ser alla fina nagellacken där blir jag så sugen på en (eller två) ny färg i min nagellackskorg. Men icke...! Det här köpstoppet tar knäcken på mig. ;)

  SvaraRadera
 2. Kul! Då gäller det att ställa in sig för tjänstgöring igen nu då med att gräva lite i arkiven. Frågan är om man inte hamnar på det där moodboardet igen. Men de höstiga stämningarna känns long gone nu!

  SvaraRadera
 3. Så kul! Nu tänkte ju jag också hänga på! Är jag avaktiverad tro från Fabriken så att jag ska göra ett nytt "inträdesprov"? :) Får kasta mig in på Fabriken och läsa på inför morgondagen...

  Kram / Kristina

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Oh, och så kul att jag äntligen fått mitt medlemskap så jag kan hänga på ordentligt :) Har inte så många tidigare inlägg att leta bland.. men har hittat en favorit :)

  Ha en go kväll! Kram

  SvaraRadera
 5. Åh - jag minns ditt fina bidrag. Kul att Fabriken är igång igen och TACK för att ni gör ett "lätt" tema som start, då kommer jag hinna med :OP

  Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Guuuud så fint! Och vilket ljus du har i dina bilder. Fantastiska!
  Kram LInda

  SvaraRadera