onsdag 13 oktober 2010

Never settle...(Bild från www.etsy.com och Lonny Mag.)

Såhär försöker jag att tänka nu i jobb-bytar-tider. Kanske berättar mer snart… [punkt, punkt, punkt]

Jag letar efter en fin anslagstavla där jag ska samla foton, bilder och fler positiva ord som peppar. Någon som har förslag vart jag kan finna en sådan?
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! En inspirations- och peppvägg behöver alla! Vill gärna höra mer om det där med jobbet, men det kan vi ta utanför bloggvärlden. Puss och kram

  SvaraRadera
 2. Spännande Anna, nyfiken blir man ju =)

  Jag älskar moodboards...
  Man kan ju göra en fin själv. Ta bara någon urtråkig (jag hade tur för mina föräldrar hade sparat några från när vi var små i något superschysst material, men det finns ju på byggvaruhusen, ikea) och sy som ett "lapptäcke" i favvotyger och häfta på. Fint blir det! Och så kan man ju byta lite efter humör =)

  En gång släpade jag hem en jääättestor och jättefin anslagstavla som suttit på någon gammal tågstation. Det var en granne som skulle slänga den och det var ju förfärligt synd. Den har två stora glasdörrar och är som sagt lovely. Jag såg värsta coola inspirationsväggen framför mig. Men som sagt, den är stor, kanske lite för stor när man inte bor i typ en tågstation... Men en dag så.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Gör en egen anslagstavla!

  Klä in en gammal tråkig anslagstavla i nåt fint tyg.
  Eller om du har en stor tavla med vacker ram så måla ramen i nån härlig färg och spänn upp ett typ vitt eller naturfärgat tygstycke i ramen.

  SvaraRadera
 4. En egen variant har jag. Dvs egen så till vida att min käre far har konstruerat den :) Det är en mjukbooard som är klädd med tyg.

  SvaraRadera
 5. Om du för en gång skull inte orkar göra något själv...
  http://www.granit.se/?id=657&item=10

  Puss o Kram

  SvaraRadera