söndag 31 oktober 2010

Söndagsbilden #43


Idag tar jag en nostalgitripp, en resa tillbaka i tiden. Tidsmaskinen stannar på januari 2010 och platsen är Thailand. Det är kärlek, värme, familj, obegränsat med god mat, nya dofter, tonvis med solskyddsfaktor, massa bad och en å annan svalkande dusch.

Ikväll ska jag borra ner mig i soffan, öppna mappen ”Thailand 09/10” samla min lilla familj och njuta, titta och minnas.

Den här bilden är en av många miljontals bilder på Ester. På många sätt tycker jag att den säger så mycket. Jag kan inte riktigt förklara vad det är. Funderar på en framkallning och inramning. Vad tycker ni?

Fler söndagsbilder hittar ni på här.

12 kommentarer:

 1. Tycker jag absolut du ska gör. Man gör inte det så ofta det tycker jag är synd. :)) LiseLotte

  SvaraRadera
 2. Underbar bild! Total njutning, av solen, vattnet, ledighet med familjen, den första långresan. Den symboliserar mycket. Gör du förstoring/inramning kan den bli en daglig påminnelse för er om allt detta, om hur allt är nytt för ett litet barn och tas emot med öppna armar och ansiktet mot solen. Lägger ut färska bröllopsbilder på bloggen idag. Kommentera gärna! Kramar S

  SvaraRadera
 3. Jättefin bild! Framkallning och inramning låter bra :-)
  Ha en mysig dag!
  /Johanna

  SvaraRadera
 4. Jättefin bild! Hon kan konsten att njuta av solen hon... :-) Klart den ska ut på papper och in i en ram.

  Ha en forsatt härlig söndag!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar verkligen den här bilden! Framkalla och rama in!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 6. Hej hej,

  Jag har inte gjort några HTML ändringar eller så utan valt en mall som hette Minima Extended (då blev bloggytan bredare och större bilder får plats)....men nu när jag gick in för att se exakt var man gjorde den ändringen så visar det sig att blogger har ändrat utseendet på den sidan så jag känner inte alls igen mig.

  Sen var det någon som tipsade mig om att byta från gammal till ny på något annat...hm...ja du ser själv, jag är ingen stjärna på detta området. Men jag tror att det var malldesign, men jag är som sagt osäker.

  Om du inte lyckas kan du höra av dig till Mia som har bloggen Lilla Blanka. Hon är jätteduktig på det tekniska! :)

  Lycka till!
  Kramar, Carina

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig bild!Det syns verkligen att hon njuter. Ha en bra söndag kväll med era semesterbilder, själv ska vi snart krypa upp i soffan och se på film. Kram Elin

  SvaraRadera
 8. Hej igen! Kika in hos mig, det finns en liten award åt dig där.

  SvaraRadera
 9. Jag bara leer när jag ser bilden =) Klart du ska framkalla förstora och bara ÄLSKA bilden!!!!

  K R a M // T i n a

  SvaraRadera
 10. Gudars så fin!
  Hoppas ni har kommit över spökerierna.
  Jag vet det där om läskiga masker, jag är världens harigaste...kan bara inte med läskiga filmer och sånt. Blir rädd bara av att veta att det visas något ruggigt på tv;n. Fast den är avstängd..

  Såg faktiskt också en knatte i den masken som strök runt i kvarteret. Men hans kompis hade värsta mikrofonfrilla-peruken så det vägde liksom upp det läskiga =))
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Härlig bild! Tycker absolut du skall låta förstora den!

  Kram,
  A

  SvaraRadera
 12. Verkligen jättefin! Å vilken söt soldyrkande Ester. Framkalla tycker jag. Vi var i Thailand i mars och jag brukar också titta i den resemappen och drömma mig tillbaks.

  Tror det är dags för att beställa en ny resa snart :)

  Kram / Kristina

  SvaraRadera