torsdag 26 maj 2011

Betongrosor


Betongrosor, inte att förväxla med betong-keps. Inte i närheten så behagligt och vackert. Mina kritvita rosor har redan bytt plats otaliga gånger. Tack E - Du vet vilken typ av rosor som överlever hemma hos mig.

Sen blev jag så himla sugen att köpa Loppisliv och lemonad. Jag blev liksom förälskad i framsidan och kan inte sluta tänka på den.

4 kommentarer:

 1. Jag är också svag för grejer i betong..... fina rosor -eviga!
  Tack för dina fina rader hos mig -gör mig så glad!
  Ha en fin dag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 2. Betongrosorna är superfina. Allt som har med betong sten och växter ihop gillar jag som så många andra. :) LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Hur går det med hortensian? Jag är ju utbildad kemi- och mattelärare och hade det där i bakhuvudet. Ha ha, det kan man inte tro - har gjort en helomvändning kan man säga :) Du får testa med att blanda såpa/diskmedel i vattnet eller citron. Gissar på att det ska till basiskt. Det är i alla fall i basiskt vatten som den röda hortensian ändrar till blå.

  Och ja - jag ska verkligen njuta av de sista månaderna som mammaledig och förhoppningsvis blir det en härlig sommar tillsammans med en ledig pappa innan det drar igång till höst med jobb, dagishämtningar och allt vad det mer innebär :)

  Finfina betonrosor. Undrar när jag ska ge mig på att gjuta egna? :)

  Kram kram / Kristina

  SvaraRadera
 4. Betongrosor har jag inte sett någonstans tidigare, de ser fina ut. Jag skulle väl kunna tänka mig både ett betongbord och betonggolv. betong är snyggt.

  Ha en toppenfin dag

  SvaraRadera